5/03/2010

num.41

Tak.....dneska jsem nějaká praštěná..celej den se jenom směju..heh :D


po škole jsem letěla do Sephory, protože mi došel můj milovaný make-up, tak jsem si musela pořídit nový a dostala jsem k němu i dárek ( bonbónek od Lindt) no, i taková maličkost mě potěší :D ¨
pak jsem byla asi ve třech drogeriích.....hledala jsem zcela marně matnou rtěnku v pletovo ruzové barve, ale proste ne a ne!Nikde nic.... Všude samé třpytkaté a lesklé! eh...Už jsem byla uplne zoufalá a naštvaná a našla aspon rtenku od Lorealu¨,ale pak...:) jsem našla  v odlehlém koutku  drogerie ( vše za 19  kč)
přesně tu rtěnku, kterou jsm si vysnila! Poprvé,když jsem se podívala na ten koutek, tak se mi udělalo ouvej,ale šla jsem se podivat......a prostě jsem jí našla! Nebyla poničená..nebyla vůbec použitá..prostě uplně nová! bomba!!!!! Jinak značka je Manhattan ( to je i ta červená z předešleho článku)


Na fotkách mam rtěnku ze Sephory a brýle z I am....které se mi zničily :( nebo spíš já je zničila...jsem prostě nemehlo! :(


Přeji krásný večer!
Yell

6 komentářů:

The Limett Style řekl(a)...

Přesně takovou rtěnku, o které píšeš hledám - matnou tělové barvy a nikde nic :( Nevíš jestli jí ještě u Manhattanu mají nebo jí asi už 'vyřadili'?

sibelle řekl(a)...

nice photos!

Veronica řekl(a)...

rtěnka krásná a ty brýle jsou taky super..:)

Nika Chic řekl(a)...

Ty vlasy, krásný. Úplně ti září!

Julia ♫ řekl(a)...

krasna rtenka a ty bryle vypadaji uplne k nakousnuti!!

paletta se ti taky povedla / v pozadi/

Unknown řekl(a)...

Tvoje brýle jsou naprosto úžasné, strašně moc se mi líbí. A taky Ti seknou:-)