5/17/2010

num.52

Proč se někdy stydím za to ,že z kabelky vyndavám růžový mobil Nokia, v ruce držím exkluzivní růžový Ipod s kamínky, Swarovski sluchátka mám zavěšená v uších a místo klasického díla od Ruského romantika čtu české Elle.
Ano, o kvalitních člancích tohoto zmiňovaného časopisu by se dalo spekulovat, ale mohu si to vůbec já dovolit? Kdo má právo krizizovat a urážet lidi, vždyť jsme všichni ze stejného těsta....sice je někdo z hladké mouky, někdo z polohrubé,ale což....mouka jako mouka :D  Tuto mou myšlenku neberte zcela vážně! =). Jsem naivní.
Možná se stydím, protože mě nebaví přihlížet na pohledy lidí, kteří si myslí, že růžová znamená...ta je uplně vylízaná,tupá a naprosto blbá!  Sakra, barva jako barva! Nemám pravdu?
Lidé si myslí, že pokud tyto věci vlastníte, jste naprosto povrchními osobami. Možný to je....
Ale né v mém případě! =)
Svět módy, hadříčky,láčky,šminečky,botičky,kabelčičky..........to prostě potřebuje každá žena, teda aspon si to myslím :D Nezávisí na tom Svět,no ikdyž možná i jo..ted je vsechno ovlivněno módu,krásou..atd
No,ale to jsem trochu odbočila =)
Zastánci módy, individiduality a vyjádření svého ,,já'' koukají nezálibně na životem znuděné obyvatelstvo s ponožkama v sandálech a igelitovou tašku z ochodního řetězce Lidl, tak i tito lidé koukají na ně na fashionisty zcela pohoršeně, když nesplnujeme jejich černobílou tabulku. Možná je pouze jen má donměnka!
Svět je barevný, tak proč si ho neužít. Nechci žít v nudě a šedi.
Chápu, někdo nemá peníze a tak, ale myslím,že to není jen o penězích..ikyž co není o penězích?! No...nebudu zasahovat do ekonomie, stejně tomu nerozumím :D

Tento článek píši v autobuse  (jedu ze školy) plných ,,divných'' lidí a snažím se nečichat ,, přírodní'' pyžmo :(  oněch stvořeních.Přeci jen chci ten článek  dopsat!
Zrovna, když tak přemýšlivě hledím z okna,  starší paní předemnou vrhne upřený pohled na mou velmi oblíbenou sladkou propisku s peřím!  ( Ano, je uchylná, ale je prostě moje :D)
Pomyslím si jen, ach jo...a pokračuji radši blaženě dál ve svém bádání.....

Pokračování někdy příště, tedy pokud budete chtít :D
Nerada bych Vás nudila.

Tímto článkem nechci nikoho pohoršovat..pouze  píši své myšlenkové pochody :) Pokud je tam nějaká gramatická chyba, tak se velmi omlouvám!

Mějte krásný zbytek dne!
Yell

14 komentářů:

Veronica řekl(a)...

pěkný článek...:)..myslím že je to všechno o penězích když si totiž v červnové elle přečteš článek o fashion bloggerkách zjistíš že všechny mají v šatníku hlavně luxusní značky...no jo život je krutý...:D

Unknown řekl(a)...

tjn :( zajímalo by mě, kde na to berou :D já takový ,, štěstí'' nemám no....ale i tak jsem spokojená =)

dreamworld girl řekl(a)...

ad jedna - nádherný lak

ad dva - ten mobil milujem a vždy som ho chcela, ale už mám iPhone tak to mi stačí :)

ad tri - všetko nie je o peniazoch, niečo je aj o šikovnosti

ad štyri - tie značkové veci majú zo sekáčov, možno jeden dva kúsky sú nové, ale inak aj v sekáči sa dá zohnať Prada kabelka a to za tretinovú (a nižšiu) cenu, len tam treba chodiť denne a keď sa už poznáte s predavačkami, ony vám potom povedia kedy príde nový tovar, naklušeš tam hoci aj cez prestávku v škole a máš vychytávky ako svet :)

Unknown řekl(a)...

Dream: děkuji ...
v sekáči? wow, tak to jsem jestě nepotkala..bohužel,ale stjně bych neměla ani na tu třetinovou cenu Prada kabelky :D

Vell řekl(a)...

Uvnitř můžeš být jaká chceš, pěkný ,,obal" je bonus navíc. A není právě na tobě, jak se o ten obal staráš? Proto už pohoršené pohledy lidí s batůžky od Milky a ponožkami v sandálích úspěšně ignoruji. Tak svou propisku a Elle(i když já ho zrovna moc nemusím)hrdě ukazuj dál a buď jsi ;)

Vell řekl(a)...

*buď jaká jsi

The Limett Style řekl(a)...

super příspěvek, se kterým musím naprosto souhlasit. tak jak 'běžní' občané koukají na nás co máme rádi módu a estetiku tak my koukáme divně na jejich ponožky v sandálích a igelitky různých obchodních řetězců. dva různé světy, co se nikdy nepochopí.

Julia ♫ řekl(a)...

Yellinko, mluvis mi z duse, koukni na tenhle clanek - uplne se v tom shodneme :)))

http://styleandlavender.blogspot.com/2009/12/let-girls-be-girls.html

Emilie řekl(a)...

Love the nail polish!

Foly D. Sante řekl(a)...

zacnem s tym ze mas skvely lak

elle nekupujem,lebo ich clanky ma nudia a moda je prislis draha-ale rada si ho prelistujem v TESCU:D

taketo myslienkove pochody mam aj ja,ale keby som ich mala takto spisat ako ty,tak by to bolo strasne dlhe,lebo nieco nadvazuje na to druhe a no...komu by sa to chcelo citaT?!

Indie kid řekl(a)...

Není to o pěnězích. Ani zdaleka. Nemusíš mít kabelku Miu Miu, boty Dior a kabát Burberry. Nakoupit dobře se dá i v "normálních" obchodech, případně v sekáčích se fakt dají najít skvělý věci.
A to se týče třeba i vybavení bytu-spousta lidí tvrdí, že na to prostě nemají. Ale já tomu nevěřím, protože záleží hlavně na vkusu. Spoustu pěkných věcí se dá sehnat levně, ale někteří lidi prostě přemýšlí stylem "to je drahý, tak to určitě bude i dobrý".

Unknown řekl(a)...

děkuji za kometáře holky =)
Indie: já mám svůj šatník skoro celý ze sekáčů =) krásný věci za cenu hamburgeru :D ani bych takovýhle věci ani nechtěla(Miu Miu,Dior..),bála bych se, že s tim něco udělám :D a za tu cenu mi to příjde zbytečný.
Ale nikdy neříkej nikdy,že? :)
Pokud má člověk vkus,kreativitu a soudnost dájí se vyklouzit i mnohem lepší veci než třeba nějaký Dior :)

Suzie řekl(a)...

Na ruzove rozhodne nic spatneho neni :)

Life in pictures by Lu řekl(a)...

Ludia su taký a taký, a nemyslim si že je to až tak o peniazoch. Takmer kazdy ich ma, no tiez kazdy dava na nieco ine. A ja mam tiež kopu ruzovych a jednoducho rostomilych veci, milujem vyrazne farby komu sa to nepaci jeho vec. A mozno sa aj paci ale je to nanho prilis a nema guraz aby to vyskusal. Niekedy som sa hanbila preto ze mam rada ruzovu ale preco by som mala???? Uz to neriesim a tesim sa ze som v tom svojska. :) A ty si tiez a to sa stale rata ze mas na vec svojsky nazor a pohlad :)))))))