8/14/2010

STARBUCKS.....yes or no?

Mám tu na Vás otázku....teda...spíše víc otázek,ale v podtatě jsou stejné :D

Co si myslíte o Starbucks? Máte ho rádi? či naopak ne? A nebo je Váš vztah naprosto neutrální, protože jste se s tím nikdy nesetkali?
Přijde Vám Starbucks jako zbytečně předražená věc, či upřednostňujete kvalitu této kávy než nějaké jiné značky i na ukor ceny? Berete to jako ikonu caffee, jako ikonu mody třeba Dior,Chanel atd.?
Jak jste na tom? =)
Piště komentíky,jsem zvědavá =)


PS: fotka není zkopirovaná,je to můj originál =)

12 komentářů:

M řekl(a)...

Super téma : ) No, jinak, já teda Starbucks miluju - kafe odtamtud piju kdykoli se tam dostanu, hold je to docela bomba ty ceny, ale na druhou stranu je to jedno z nejkvalitnějších kafí vůbec :) Jinak tam chodím už minimálně 2 roky a co se týče Starbucksu ted .. Podle mě spousta slečen ani kafe nepije, ale S. opěvuje, aby byly "in" protože S. je prostě věhlasná světoznámá značka .. co si budeme povídat :)
Toť můj názor :)
xo M

Simsalabim řekl(a)...

diky za koment :) je to kitty, proklikej dalsima starsima postama, nosim ji skoro porad, snad je nekde lepe videt :) stbks je prvni, kam napochoduju z toho vlaku obvykle :)) idealni misto na snidani, pripadne i obchodni schuzky. co jsou v praze, mam ferovou zavislost, kafe to teda nijak kvalitni neni, ale na to me michani s mlikem 50/50 je to uplne ok, v lete zboznuju frappucino caramel, uu. kazdopadne mam stesti, ze je nemam na dosah denne, mám ráda i ty dortíky, asi bych mela 100kg a penezenka na suchu :) je pravda, ze je to IN, ale zase je to jistota, jako McDonald, kafe chutna proste stejne at jsem v Manile, nebo NYC. A i ta cena je na CZK prakticky stejná, akorát v Manile a v Praze vypadá strašně astronomicky, bohužel :/

Nat řekl(a)...

Miluju ve Starbucksu hlavně frapuccina a horké čokolády, ty jsou úplně fantastické, vyloženě dezerty. Kávu mají skvělou též samozřejmě.

Nebydlím v Praze, takže se do Starbucksu dostanu jednou za čas, ale myslím, že kdyby byl u nás, tak bych tam alespoň tak 2x v týdnu zašla.

Káva tam vyjde zhruba kolem 100,- ale když si dávám v kavárně cestou do práce velké vanilkové latté sebou, stojí mě 80,-. Takže konkrétně pro mě by to zas tak velký rozdíl nebyl, opravdu mi tam káva chutná.

leny one řekl(a)...

Ahoj, me Starbucks v Praze moc nebere, prijde mi to trochu precenovany. Byla to velka zprava, ze se do CR chysta Starbucks a Burger King, ale prijde mi to zveliceny. Ale ja burgry nejim a kafe si dam jednou za docela dlouhou dobu, takze ty ceny mozna maj svy kvality) kazdopadne ted na leto jsem vyjela do nyc, kde starbucks navstevuju rada, maj tu bezvadnou passion fruit lemonade, jogurty a super slehacku na kafe) je to zajimavy, v CR me nenapadne tam jit a tady mi to prijde normalni. Asi mi to v CR prijde trochu jako poza, coz rozhodne neni na nikoho utok. Spis celkove mi to tak prijde, jak je to v CR vnimany.
A jak rekla Sime, dat za kafe tri dolary na tebe pusobi jinak, nez kdyz za nej davas pade nebo asi spis vic.

Foly D. Sante řekl(a)...

na slovensku starbucks nemáme-za prvé:D
takže keď niekde idem a tam ho majú tak si ho kúpimlolebo je to pre mňa vzácnosť a priznajme si,vyzerá to dobre:)
ale kebyže denodenne púrechádzam okolo starbucksu tak asi by som vedela odolať a kúpiť lacnejšiu a možno aj chutnejšiu kópiu

Unknown řekl(a)...

děkuji Vám za rozsáhlé komentáře,potěšilo mě to =)

Jeliza Rose řekl(a)...

Já stár taky miluju!:o) Hlavně signature čokoládku..a jejich hrnky ve tvaru kelímku? Netřeba mluvit :o)

Dominika řekl(a)...

Do Starbucksu chodím jednou za čas. Je to příjemná změna (jak prostředí, tak změna pití) Normálně kafe nepiju, ale ze SB mi moc chutná, tak proč ne, jednou za čas =)

Simone řekl(a)...

priznávam, nebola som tam :/ Keďže na našom území sa nenachádza, ale mala som možnosť ho vidieť v Prahe( navštívila by som ho hneď! lenže sme boli zo školou) ale raz tam určite pôjdem! :)

www.styleinsmalltown.blogspot.com

Unknown řekl(a)...

děkuji za komentáře,holky =)

Talka řekl(a)...

Před rokem jsem kávu vůbec nepila a když jsem přijela studovat do USA, tuto americkou posedlost Starbucksem jsem naprosto nechápala. Během roku jsem se dostala na seznamu Starbucks závisláků=) Můj názor je, že když si člověk zvykne na standard kávy, který nabízí Starbucks, už těžko mění na něco jiného. Takže vše dohromady - atmosféra, image, přístup, kvalita, chuť a "customized everything" tvoří nepřekonatelný mix. Jen tak pro zajímavost, já miluju caramel machiato se šlehačkou=)

Unknown řekl(a)...

holky,děkuji Vám za vaše TOP ve Starbucks,třeba je všechny vyzkouším abych mohla porovnávat.
Moje ,,zatím'' number one je Frappuccino Dolce Chocholaty.
Zdaleka jsem neměla všechno,takže třeba narazím na něco lepšího =)
Jednou jsem měla něco oříškovýho,byl tam i nějakej nugát a to mi teda nechutnalo,ale nevím jak se to jmenuje :(takže to už si snad nedám :D