2/24/2011

What?!

Dneska jsem celkem podrážděná...Nemám ráda,když lidé soudí druhé podle sebe! Ráda si dělám věci,tak jak uznám za vhodný a ráda transformuji nějaké předsudky,nemám prostě ráda předsudky! Nemám ráda,když mi někdo něco přikauje,jak něco mám dělat! Proč se mám sakra obklopovat lidmi,kteří mnou pohradají a zastavávají jen svůj ,,správný´´názor a na Vás vůbec nehledí a je jim pouze dobře,když je někdo poslouchá a přitakává? 
NE! já taková nebudu...
Jsem dost toleratní a svobodomyslná duše,proto toto asi dost těžce nesu, když se ostatní starají o druhé a soudí je,i když většinou nic neví! Ach...omlouvte mě, nejsem cholerická..jen v mé flegmatické hlavičce to už jaksi přeteklo! a věřte,že flegmatikům není vše jedno,jak si někteří myslí! Nechci tady na Vás chrlit nějaké pesimistické či náladové připomínky,jen si potřebuji někam výlít srdce, protože do reálného života není momentálně kam. Ještě,že mám blog =)
Zdraví Vás lehce nervově pochroumaná Yell!

5 komentářů:

▲Tyna řekl(a)...

Někteří lidé jsou holt nepochopitelní...nevím, co se přihodilo tobě, ale já si občas říkám, proč mám takové lidi ve svém okolí..no hrůza..hlavně že my jsme dokonalé, že?:D

michelle řekl(a)...

vím o čem mluvíš, takový je hold život...

czech foreigner řekl(a)...

souhlas!

A. řekl(a)...

presne !
koukni take na muj blog :)
www.vanillalipstick.blogspot.com

MEva řekl(a)...

aaa... mluvíš mi z duše. Takovej pocit mám často ...