3/01/2011

Na bodě mrazu...

tak se momentálně cítím. Abych řekla pravdu,tak dneska jsem polemizovala nad tím jestli nesmažu blog! Ne, není v tom žádný anonymní komentář či něco jiného, byla to pouze má náhlá myšlenka. Přijde mi, že poslední posty jsou o ničem, nemám z nich tak dobrý pocit,jaký bych chtěla mít. Vždycky když něco zveřejním nejraději bych to hned smazala...připadám si jak vysušená houba (ta na tabuli) na kterou právě šlápl žák základní školy...
Mám spoustu nápadů na nové a nové články, ale s výsledkem nejsem moc spokojená...
Blog neberu jakou svou povinnost, jen mě příserně štve,že vysněná představa mých postů se nějak záhadně moc liší od té reálné.....
Asi hold neumím bejt realistou!

12 komentářů:

MademoiselleM řekl(a)...

Mně se tvoje příspěvky líbí moc! Poslední dobou sem dáváš náhodou krásný fotky a příspěvky o Francii můžu pořád.)

Mora e Bionda řekl(a)...

Neblazni, neni to skoda?? Vzdyt to urcite stalo spoustu usili to dotahnout az sem! To bude jen takova chvilkova depka, ne?

Anonymní řekl(a)...

ale nie, nerus ho! objavila som ho sice teprve vcera, ale pripada mi super, takovy "echt holcici" :) prijemne sa citas :)

Soví Mládě řekl(a)...

treba si od toho proste jenom potrebujes na chvili odpocinout a nacerpat novou inspiraci! nezoufej, ja v urovni tvejch clanku teda zadny zhorseni nepozoruju

Andy řekl(a)...

Doufám,že blog nesmažeš,protože mě baví a chyběl by mi :)

Pavlina řekl(a)...

taky by mi chybel. takze nic nemaz. vcera jsem delala rozhovor pro salon.cz kterej by mel vyjit v dubnu a mezi nejoblibenejsi blogy jsem zminila ten tvuj. takze jen pekne postuj dal :).

Anonymní řekl(a)...

z toho si nic nedělej.. já zase nevím, o čem psát, protože jsem se na blogu zabývala vždycky svým hubnutím a s tím jsem už skončila.. takže to je teď pro mě taky těžké, ale vždycky se najde něco, co napíšu, ať už se vypíšu z pocitů, anebo přidám nějakou fotku a něco k ní napíšu.. cokoliv. navíc není povinnost přidávat posty každý den :) ten malinový post byl vynikající, nevím, proč si myslíš, že nejsou dobré :)
rozhodně blog nemaž a nekonči, protože jsem si tě oblíbila :)

Ceady řekl(a)...

to já jsem měla chuť zrušit stránky naopak kvůli vulgárním anonymům
Tak doufám, že bude líp :)

Siena in Style řekl(a)...

ja tvuj blog sleduju!!!a rada;)

Unknown řekl(a)...

Uz jsem mela jeden blog, ze zacatku me bavil, vybrala jsem si jedno tema, ktere jsem opakovala stale dokola a rozebirala - muzi a zeny - ale casem se z toho stala povinnost - prispivat aspon jednou tydne, drzet se tematu... az me to docela prestalo bavit.... takze ted mi visi kdesi na idnesu mrtvy blog :o(

Unknown řekl(a)...

To mě mrzí, že máš takovéhle stavy :( Ale občas se to stane i mě. Určitě blog neruš, musím přiznat, že mě tvoje články moc baví!! :)

Anonymní řekl(a)...

Právě jsem se stala tvým novým pravidelným čtenářem, takže rozhodně blog neruš! :) Byla by ho veliká škoda, moc se mi tu líbí!! :)