5/19/2011

Je ne sais pas...

Nevím,co se se mnou děje....Poslední dobu na sobě pozoruji,že nevím, co se svým životem. Nejsem sním vůbec spokojená.Nevím,jakou cestou se chci vlastně ubýrat dál v životě. jsem zmatená a divná....

Dnes jsem se podívala do minulosti a zděsila jsem se,co jsem za ty roky udělala a neudělala...Zděsila jsem se,když jsem si uvědomila,že jsem měla hezkou postavu a teď se na mě projevil veškerý stres,špatné stravování a ve velké míře i psychika...a je mi ouvej...Potřebuji si to napsat,protože to chci mít černé na bílém (ikdyž jen na pc) a nechci se dál svým životem ničit. Měla jsem,teda mám spousty snů a plánů,ale stále víc a víc se jim oddaluji. Vžycky jsem chtěla být zpěvačkou,ale poslední dobou (zhruba rok) o sobě víc a víc pochybuji,nevím jestli na to mám..Nechci tu mluvit o své rodině,ale zrovna moc podpory v ní také nemám.Konec tečka. Taky vím,že by mě třeba bavila nějaká kreativní práce,chtěla bych bydlet ve Francii,láká mě Indie a spousta věcí,ale jsem z nich nějaká zamotaná,že už vlastně pořádně nevím,co chci, kudy vést svůj život.
Jo dobře vůbec si mě nevšímejte,píšu to hlavně kvůli sobě! =)
Ale alespoň vidíte,že jsem normální holka s mindráky a pošramocenou duší.
Část druhá se týká mého srdce. V hloubi svého srdce stále čekám na svého prince (teď jsem si vzpoměla na Sandru Leopardovou..). Někde na mě čeká,ale pořád nemůžu přijít na to,kde! :D Nepoddávám se lítosti či sklíčenosti...ikdyž neprotiřečím si teď trochu?! Já sama nevím...
Prostě se mi můj život moc nelíbí...Jo,jsem vděčná za to,že můžu žít,že jsem zdravá a tak! (vůbec se nechci rouhat!) jen očekávám víc....Hlavně teda sama od sebe!
Okay,jdu se nějak vzchopit....
A k tomu mi pomůže (doufám) tato píseň....
Popravdě...nevím jestli je dobrý nápad sem tyto mé výjevy a uvažování nad mým smyslem života psát, protože chápu, že Vás to rozhodně bavit nebude....Vím, že to nemá hlavu ani patu,omlouvám se!
Už jsem to ale napsala,tak co :D





9 komentářů:

Andy řekl(a)...

Hezky jsi to napsala :) a naprosto s tebou soucítím,v některých věcech se cítím úplně stejně.

Teruška29 řekl(a)...

Nevěš hlavu. Takové chvíle má občas každý a je to uplně normální. Držím palečky ať je vše v pohodě a netrap se :)

Anonymní řekl(a)...

Já tě úplně chápu, taky mám takové pocity... Jednou je mi fajn, jindy zas na nic a mám takovéhle myšlenky :-/

Lena

Shary řekl(a)...

jen chci říct, že ti rozumím, určitě v tom nejsi sama, ale ty to zvládneš! :o)

Katie řekl(a)...

Myslím zetyhle myslenky přicházejí s koncem školy. Doteď jsi na to nemyslela a najednou mas spoustu času přemýšlet protože je po maturitě (v podstatě. Jeste písemný, vím :D) . Hrozne se bojím že na me takove myšlenky taky budou padat az (pokud) udělám maturitu .. Napadlo me jet brigadnicit do zahraničí :) zkus to taky hm.. Co treba do Francie?? :) jako au-pair? :)

Malá Dominika řekl(a)...

Páni. Je to moc hezky napsaný. Někdy ty pocity mívám také stejně jako každý člověk na téhle planetě. Mysli pozitivně a přejde to. Opravdu to zabírá. Já už mám šťastný období díky pozitivnímu myšlení hodně měsíců :).

fitveronika řekl(a)...

Taky mě sem tam přepadají takové pocity...pořád jen o něčem mluvím, že to chci a nic moc pro to nedělám. A pak když se to třeba začne rýsovat, tak zas začnu přemýšlet, jestli je tohle doopravdy to, co chci :)

Dazzlicious řekl(a)...

S tou podporou v rodině a postavou mi mluvíš z duše.. S postavou jsem začala, zatím celkem úspěšně, bojovat, ono to vážně jde :) A podporu v rodině si asi jen tak nezískám, takže na to už dlabu.. A princ na tebe určitě někde čeká, já už ho naštěstí našla!
Neboj, to zase přejde jak mávnutím kouzelného proutku takové splíny :)

Cookie řekl(a)...

uzasna pesnicka a este uzasnejsiesi to vystihla!