5/30/2011

K čemu?!

K čemu je nám to, že si ukazujeme nové koupené věci?! Nějak v tom poslední dobou nic nevidím.Nechápu to, i když to dělám taky (ale né zas tak okatě..)
Mám ráda módu a krásné věci, ale v poslední době mi to přijde o ničem...Je to povrchní a přiznejme si to! Koukej koupila jsem ti tohle, jo a mamka mi koupila tohle v tomhle obchodě a bla bla. Miluju hadříky a všechny ty věci,ale...
 Nechci se nikoho dotknout, jen jsem si uvědomila,že je to už docela nudné...Pro život naprosto nepodstatné!
Hlavně to, když většina blogerek se řídí poslednými hity módy-co já vím,jak se tomu říká...Na každém blogu to samé a pro mě už okoukané. Nejdřív to byla  například satchel kabelka a teď zase nějaká jiná.
Vždycky mi přišla móda o sebevyjdření a čerpala jsem z ní kreativitu, ale když všichni nosí to samé, tak mě to neba....Líbí se mi,když si člověk umí zachovat svou vlastní osobnost vyjádření  i přes veškeré trendy.
Nejsem žádný módní expert ani nic podobného (ani po tom netoužím :D) ,ale jen jsem chtěla říct, že si cením originality. Nevím,prostě mě to tu v poslední době nějak nudí....Nemluvím konkrétně-je i několik blogů, kde je to moc super, ale když to shrnu,tak mě fashion blogy začínají nudit....

15 komentářů:

Markét• řekl(a)...

absolutní souhlas. :)
nechápu, jak je možné, že všichni si tak zakládají na originalitě a přesto je všude to samé. :/

Vera Rochell řekl(a)...

Tak tvů článek mě naprosto dostal..(myslímn pozitivně :) ...sama jsem fashion blogerka, ale myslím si, že všeho moc škodí...! jsem Úplně stejného názoru ! :) ..já teda taky neukazuji co jsem si koupila, protože to na mě ti lidi pak stejně vidí a taky protože jsem líná :D ...né, ale teď vážně...opravdu se mi tvůj názor líbí a jde vidět, že nejsi žádná "pipka z velkoměsta" ...:)
..Achjo musím to říct ještě jednou,a le tvůj článek je skvost...nevadilo by ti kdybych se o tobě zmínila na svém blogu ?...Samozřejmě si řekni :) ..(autorská práva, jsou autorská práva! :)

Shary řekl(a)...

konečně to někdo řekl nahlas! ;)

A fantastic Day řekl(a)...

len a len suhlasim, bravo ! :)

Chuckina řekl(a)...

souhlasim s tebou:) vesěs všechny slavnější blogerky nosí skoro ty samé věci
http://chuckina-fashiondiary.blogspot.com/

Mia řekl(a)...

Dnes jsem nad tím přemýšlela, že mi vysloveně leze na nervy slovní spojení ""new in". Neřeknu, když někdo dostane něco hezkého a zvláštního, nebo někde sežene něco originálního za pakatel a chce dát vědět ostatním, kde to sehnat, ale chlubící se články typu ,,co jsem si dnes koupila" jsou nudný:/
Ještě, že nejsem tak úplně fashion.
Mám té kabelky ,,pro opraváře" už po krk. Vlastně není to jen tou brašnou. .)

Mirka řekl(a)...

Taky mi kolikrát vadí, jak mají všichni to stejné. Vždycky to jeden rozjede a do týdne to má 10 dalších lidí jenom proto, že to viděli u někoho jiného.

Proti postům ukazujícím nové úlovky ale nic nemám. Pokud jsou dobře udělané a nečiší z nich takové to chlubílkovství, jsou pro mě docela inspirativní, podobně jako wishlisty nebo outfit posty.

Len řekl(a)...

Moc se mi líbí, že jsi napsala svůj názor! Blog mám, za "fashion" se nepovažuji a snažím se být stále svá, ale svádí to.. všechny nás to někam táhne.. i přesto se ještě ráda inspiruji, ale souhlasím, že je toho všude dosti podobného..

Durduin řekl(a)...

Ha, konečně! Konečně někoho napadlo že fotit veškeré svoje nákupy, od žvýkaček přes kafe a večeři až po ponožky a kalhotky je poněkud...hm. Na druhou stranu, je to zase jenom chlubení, volání po pochvale (Proč by jinak bloggeři dávali na web fotky, kdyby se netěšili na pochvalné komenty?) Nevšímejte si mě, jsem už stará a sarkastická. Ale občas by neškodilo zamyslet se nad tím, jak moc(málo) inteligentně některé posty působí.

Unknown řekl(a)...

Jó, tak to bejvá. halelůja.

P. řekl(a)...

Jak že se to říká? Uhodit hřebíček na hlavičku?:)) Líbí se mi to tu, Yell:)

Anonymní řekl(a)...

Yell,naprosto souhlasím. (jak jsi zvládla dnešní a včerejší maturity?)

Dazzlicious řekl(a)...

Kvalitní názor, taky mi to tak v poslední době přijde.. Já teda ukazuju nové věci, ale nějak se modními trendy neřídím, kupuju si to, co se mi líbí :) A ta taška z Cambridge, jak ji ted všichni mají, mě už začíná štvát :D

Unknown řekl(a)...

Páááni skvělej článek. Dlouho jsem si nepřečetla něco tak originálního a osobitého. Tleskám

http://mujmalypokojicek.blogspot.com/

Sac de Sabine řekl(a)...

Mně taky, ale nepřestanu kvůli tomu psát svůj (možná, že jsem naopak kvůli tomu začala) a nepřestanu sledovat ty oblíbené. To, že se se přemnožily blogy o ničem neznamená, že jsou všechny špatné, jen stojí větší úsilí je najít.

Souhlasím s Tebou.
:)