6/10/2011

HELLO,LUSH!

Nebudu zastírat, že ze začátku (co toho byly plné blogy) jsem byla hodně skeptická k této značce. Dlouhou dobu jsem váhala do obchodu jít, ale nadruhou stranu, jsem byla zvědavá-což jsem si teda něchtela přiznat :D Přeci jsem musela přijít na to, proč všichni pějí ódy na již zmiňovaný LUSH!
Po dlouhém váhání jsem do ,,cukrárny´´´zavítala....ale,ouha! Naprosto mi to tam smrdělo a dělalo se mi z těch všech vůní špatně! Takže jsem po pár vteřinách zklamaně odešla... Po několika týdnech jsem se rozhodla,že rozluštím záhadu a sebevědomně jsem vešla zas do ,,cukrárny´´! Nebylo to tak hrozné...
Přirovnala bych to k mému vztahu k olivám...První pokus byl hrozný, ale teď je neskutečně miluji!
Koupila si balistiku a odešla nezrujnovaná domu.Večer jsem přišla na to,že je Lush návykový! Druhý den jsem tam bežela znovu! Koupila si další 2 věcičky a nasmírně si užívala ten výběr a milé víly! Ten nápad s vílama se mi moc zamlouvá, je to rozkošné!
No a po dlaších 2 dnech jsem naprosto Lushi propadla...Není to sice levný,ale ráda zainvestuji do kvalitních a přírodních věcí.....
 Sugar babe byla jedna z prvních věví, kterou jsem použila. Je to strašně roztomila věc- na pohled úplně k nakousnutí! Je to příjemnej scrubík =)
 Shimmy Shimmy (masážní olej) jsem si oblíbila.Obsahuje bambucké máslo, které fakticky zbožnuji, takže ho můžu mít snad skoro ve všem :DA také obsahuje jemné třpytky... A to, že vypadám jako Edward Cullen na slunci mi vůbec nevadí, protože mám heboučkou kůži!
 Svatou pravdu jsem dostala jako dáreček k nákupu! Byla jsem strašně nadšená, že jsem dostala dáreček :D
 Svatá pravda! Vypadám jako Fiona ze Shreka :D
 Svatá pravda-pletová maska, která obsahuje tee trea. Hodí se spíše pro suchou pleť! Ten kdo si myslí, že stárne, tak ať sáhne po svaté pravdě! =)
 Drsňáka jsem dostala jako dáreček k nákupu-taky jsem tam nechala celkem dost!
 Medíka jsem ještě nezkoušela,ale co vím,že vypadá jako hořtice! :D Zatím mi teda moc nevoní,ale třeba až ho rozetřu tak bude! Uvidíme....
 Jahůdka?! Tak to je ta nejsladší věc! Je to másaážní olejíček a neskutečně mooooc voní! Pokud máte rádi sladké vůně(jako já) tak si ho zamilujete! A zaručeně Vám provoní celý byt! A bonus? Na těle je cítit ještě hodně dlouho! Mńam!
 O tomhle jsem slyšela a četla sámé super věci...a protože trpím nehezkým pupínky, tak jsem neváhala a pořídila si to! Použila jsem ho jen jednou (dneska), takže nemůžu říct jestli funguje,ale cítím, že pupínky se mi trochu zatáhly...Tak budu doufat,že až zmizí mýdlo, tak zmizí i pupínky! =)
 A dlaší naprosto báječná věc! Nejdrív mi teda moc nevoněla...nebo spíš nijak nevoněla! Ale když si jí nanesete na tělo...ách! Cítíte madličky a jí teda i kokos...
Kůži máte hladkou a pružnou,jedna báseň! =) za mě jedničkaaaaa!
Pleťová maska Cupcake...Tak tu jsem chtěla rozhodně vyzkoušet,protože jsem milovníkem čokolády. Četla jsem, juak voní po čokoláde,ale mě teda  oc po čokoládě nevoní! Něco mě tam furt ruší. Třeba to chce zas čas....
Ale pleť jsem po ní měla super hebkou a prostě super" =)


Jo, a jestli jste se dostali až sem, tak Vás bezmezně obdivuji! :D
Neberte to jako recenzi- takovýhle náročný věci psát neumim :D Prostě to berte jako takovej můj náhled :D Těčka!
Loučí se s Vámi Vaše bečka! (Yell) - hezky se  mi to rýmovalo! :D

PS: pokud máte nějaký tip na Lush výrobek, tak mi ho neváhejte říct :D

16 komentářů:

Katie řekl(a)...

já mám akorát scrubík na rty (mužeš si ho nanést a pak ho mlsat, chutná jako žvejka!) :D klidně doporučím :) .. Zaujalo mě to "Edwardovo mýdo" :D a pak to proti pupínkům, vím že nechceš aby to byla recenze ale.. děkuju za typy :D :))

Jedikats řekl(a)...

Taky jsem LUSHi dlouho odolavala, ale pred tydnem jsem podlehla :) koupila jsem si sampon I love juicy a kondicioner American cream a muzu jen doporucit :) (btw urcite o nich brzy napisu recenzi na blog). a cupcake masku jsem dostala vzorecek jako darek a taky z ni krom cokolady citim jeste neco a me to teda voni jako mata :)

Michaela řekl(a)...

tak už se z tebe stává taky lushový maniak:D:)super věcičky!:)

Vera Paradis řekl(a)...

To vyzerá veľmi zaujímavo :) :)

Liane řekl(a)...

Já rozhodně doporučuju šampuk Godiva :) Krásně voní (prý po jasmínu, já teda cítím šeřík) a vlasy jsou po něm heboučký a měkoučký a voňavoučký a každý další, k vlasům se hodící, superlativ :-D Nepoužívám ho každý den, mám totiž Prahu celkem z ruky, poštovný má Lush drahý a tak si ho šetřím, ale třeba na cesty je díky velikosti úplně ideální :)

Teruška29 řekl(a)...

Gratuluji k propadnutí Lushe :)
www.lush-mania.blogspot.com

Jane řekl(a)...

To je skvělý článek. Taky se rozhoduji, co si v Lush koupit. :)

LC. řekl(a)...

Jen bych tě trochu opravila: Lush není přírodní... snaží se sice používat co nejvíc přírodních ingrediencí, ale úplně přírodní není, tenhle mýtus šíří právě ty blogerky, které z Lushe "udělaly" strašně IN věc... ;)
Koupila sis moc fajn věci, Shimmy Shimmy, Sympathy a jahůdka patří moje oblíbené :)
Jinak za sebe můžu z Lushe moc doporučit věci na vlasy... Už dva roky na vlasy nepoužívám nic jiného a je to na nich vážně znát :) Člověk sice musí nejdřív ozkoušet, co mu nejvíc sedne, ale pak to vážně stojí za to :)

Eweisse řekl(a)...

já stále nějak odolávám... ale když tady slyším samé chvály... asi to půjdu brzo otestovat :)
a zvu tě na svou giveaway :)
http://evaslittlethings.blogspot.com/2011/06/prazdninove-giveaway.html

Markett řekl(a)...

Edward Cullen :-D ty jsi číslo...každopádně ty třpytečky vypadají rozkošně :)

Fann. řekl(a)...

LUSH chci už dlouho vyzkoušet. jenže pořád si říkám, jestli se to za tu cenu vyplatí. (není to zas tak moc levné :D) ale podle toho, co tu píšeš, tak tam co nejdřív skočím!! ))*

www.fanny-diary.blog.cz

Šárka P. řekl(a)...

ja si v Lush kupuju jen masku magnaminty, zas kdyz si proctes, co obsahuji ty jejich mydla a smpony, tak to az tak zdrave neni. A mrzi me, ze u nas je ta cena dost vysoka v porovnani s Anglii, jinak bych tam asi nakupovala i tak vic..aspon ty jejich masky!

Dazzlicious řekl(a)...

Ty vogo, kolik si tam nechala peněz? Tolik věcí! Nejvíc se mi zamlouvá jahůdka, medík a cupcake, díky jejich vůni;)

Margaret řekl(a)...

Já s Lush ještě zkušenost nemám, ale až budu mít našetřené a nebudu zrovna potřebovat nebo chtít něco jiného, rozhodně vyzkouším Fresh Farmacy, protože jsem na tento zázrak slyšela samou chválu.. pak taky něco na vlasy, u mě to ani jinak nejde, že :D

Anonymní řekl(a)...

I'm no longer positive the place you're getting your information, however good topic.
I must spend a while learning much more or understanding more.

Thank you for wonderful information I was in search of
this information for my mission.
Also visit my site : cocinas modernas

Anonymní řekl(a)...

Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked
submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Anyhow, just wanted to say excellent blog!
Feel free to visit my page ; topografía