6/27/2011

Paříž

Všichni z Vás ví,že jsem zblázněná do Paříže a Francie....Ale většina z Vás neví, že jsem tam nikdy nebyla :D Tak, a je to venku :D Každopádně v neděli se chystám na poznávácí pobyt do Paříže-jedu sama, tak proto jedu s cestovkou, a  protože je jsem tam nikdy nebyla (nikdy reálně), tak s průvodcem to bude přeci jen jistější :D.
A když mě rutinní program nebude bavit, tak se prostě trhnu :D A čekám od toho dobrodružství a to, že jedu sama mi ani tak nevadí :D Apoň poznám nové lidi...
Pokud máte nějaký tipy (né že bych neměla nastudovanejch x knížek a dvdíček) a triky, jak si to v Paříži udělat co nejlepší (i sama), tak šup ke mě :D

PS: vím, je to divný ,ale strašně se teším na Ladureé obchůdek :D

17 komentářů:

Martina řekl(a)...

Pořádně si to v Paříži užij! Doufám, že nás potom zahltíš fotkama!! :))

Teruška29 řekl(a)...

Tak to blahopřeju a užij si to :)

Anonymní řekl(a)...

Rue Mouffetard :))

Pavlina řekl(a)...

jeee já bych taky jela hned znova, Paříž miluju. určitě se jeď podívat do La Defanse, moje oblíbená část. je tam i nákupní centrum Les quatres temps. a pak určitě taky kolem ulice boulevard Haussman, tam je spousta obchodů. a někde kousek od Ópery jsem narazila v zapadlý uličce na pár vintage shopů :D nevim už ted přesně název.

Weruska řekl(a)...

já jsem taky byla s cestovkou a průvodcem, myslím si, že na první seznámení s Paříží, ideální. ta naše průvodkyně nás občas zbytečně hnala a někdy jsme zase měli zbytečně (podle mě) moc volného času. uvidíš, ať se líbí a někoho třeba poznáš. u nás jeli samé páry vesměs, ať mladí tak staří, ale sám nikdo.

Mia řekl(a)...

Paříž je můj sen! Už jsem tam byla jako malá, ale nic jsem z ní v tom věku neměla. :( Obdivuji Tě, že jedeš sama, já bych se neodvážila. Proč nejedeš s nějakou kamarádkou? Ale tak každý jsme jiný, jsi holka šikovná.) Snad se neztratíš a zahltíš blog spoustou fotek!:)

Eva Schön řekl(a)...

Montmartre is a must! Uži si to a bon voyage!

Nikol řekl(a)...

paříž si užij. já tam nikdy nebyla, ale chtěla bych tam. zblázněná do ní ale nejsem :D spousta mých známých bylo do ní zblázněných, bohužel jak tam jeli byli zklamaní a zamilovanost byla rázem pryč. já myslim ale že je Francie krásná :)
já osobně jsem ale zblázněná do Londýna :D
www.th3runway.blogspot.com

Claire IV. řekl(a)...

užij si to a moc moc moc foť! =)(třeba i v Laduree)

DeeDenisa řekl(a)...

závidím, jsem taky takový Francio maniak. Všude po pokoji mám Eifellovky, učím se francouzsky.. v Paříži sem ale také nikdy nebyla!
:( určitě si tam udělám výlet jako TY:)

Anonymní řekl(a)...

Carol: Já tam byla s FTL teď před dvěmi týdny a bylo to super, musíš na Eifellovku, na monu lisu a na Moulin Rouge, a vystůj si frontu do Notre Damu (jde hrozně rychle a za 10 minut jsi vevnitř).. Paříž je krásná :-)

Siena in Style řekl(a)...

ja jsem take nikdy nebyla,urcite to bude ale krasny vylet!moc si to uzij a fooot!?)
http://sienastyle.blogspot.com/

Audrey řekl(a)...

Jééé, užij si Paříž! Taky jsem tam nebyla, ale i tak ji zbožňuju:-) Ale samotné by se mi nechtělo, potřebuju někomu hned sdělovat zážitky:-)

daniela řekl(a)...

páni, ty se ale máš :) a na jak dlouho tam jedeš? to se nebojíš jet sama? já bych asi sama nejela, chtěla bych si to užít s někým. já též miluju Francii, ale daleko více mě láká navštívit Provence než Paříž, kde jsem byla, ale moc si toho nepamatuju. vrátila bych se tam ráda, ale daleko více mě lákají přírodní krásy než velkoměsto :) je to tak všechno ohromně drahé, asi bych z toho moc neměla. ale příští rok bych tam chtěla jet!
a umíš francouzsky/učíš se??

Luczynka řekl(a)...

Já jedu v sobotu a neskutečně se těším!
Bože, to bude paráda!
Každopádně si to tam pořádně užij!:-)

http://luczynky-world.blog.cz/

Dads^^ řekl(a)...

V Paríži som bola dvakrát ale musím povedať že som od tak ospevovaného mesta čakala viac... Možno do tretice všetko dobré, ale ty si to určite uži! Každopádne bon voyage!

Christyi řekl(a)...

pořádně si to v Paříži užij a nepusť foťák z ruky, řekla bych že asi každá by chtěla u tebe na blogu vidět nádherné fotky z francie :)