8/19/2011

koketuji

koketuji s myšlenkou na konci září zanechat blog. Nebudu mít nejspíš tolik času jako teď a hlavně mám dost plánů, co chci dělat, v čem se zlepšit atd...Jenže blogování mě baví!
V poslední době se dozvídám, že si někteří z Vás myslí, že jsem nějaká designérka,fotografka nebo tak něco! Taky jsem na nějakém blogu (pardon,zapoměla jsem, kde to bylo) četla, že patřím k nejúspěšnejším českým blogerkám a byla jsem jmenována já a Sandra Leopardová!!!!!Musím řít,že mě to fakticky mile zaskočilo! :D Nebo spíš mě to vyděsilo :D Ale abych to uvedla na pravou míru.....Rozhodně jsem ani designérka,fotografka ani nic takového...V životě jsem nebyla na žádném kurzu fotografie a designu! Prostě mě to baví a tak fotím,tečka. Také si myslím, že NEJSEM jedna z nejlepších blogerek-českých!Jak si to může někdo myslet?! :D Jesus.... Vždyť můj blog nemá hlavu ani patu :D a rozhodně nejsem žádnej fashionblog, abych lidi inspirovala nebo něco takovýho. To je můj subjektivní názor,možná vy, čtenáři to vidíte jinak,ale já fakt nevim! :D  Popravdě když jsem si přečetla,že jsem jedna z nejlepší blogerek, tak jsem se i docela styděla! Nejsem tak kvalitní, abych se mohla řadit někde ve výšinách!
Nevím jestli s blog ukončím (zatím to mám jen v hlavě..), ale mám přibližně měsíc na to se rozmyslet... Možná fakt potřebuji změnu (i když mě to neskutečně baví!....)
Adiós! =)

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

když tě to baví tak co řešíš ? :))) buď budeš stíhat nebo ne , ale blog můžeš mít i tak ne ? :)

M. řekl(a)...

Na to zapomeň žádný konec !

Denn Dove řekl(a)...

Sice si jako nejlepší blogerka nepřipadáš ale pro mnohé jsi vzorem.I kdyby jsi měla psát jeden článek za měsíc,nebal to tady ! (:

Táňa řekl(a)...

to by mi bylo líto kdyby jsi přestala psát. já mám tvůj blog ráda.

bugy řekl(a)...

žiadne take, ja mám taky tvoj blog hodne ráda :o))

truskawka-fashion.blogspot.com

daniela řekl(a)...

pokud tě to tak moc baví, jak píšeš, byla by opravdu škoda skončit, nemyslíš? :) nevidím v tom smysl. však nemusíš psát každý den, když nebude čas, ale končit úplně taky nemusíš, pak by tě to třeba mohlo mrzet. můj názor :) změnu bych hledala v něčem jiném.