8/26/2011

TheDoriet

včerejší večer/noc jsem prokoukala :D koukala jsem na videa od Doriet. Náhodou jsem je našla,už ani nevim kde.....jó to se tak většinou stává :D klik sem, klik tam...a najednou seš úplně jinde :D
Ve svých videích sice mluví německy,ne anglicky,ale to neva :D Kdybych dávala ve škole pozor (němčina se mi strašně nelíbí!!), tak jí rozumím nejspíš více, než 1 slovíčko z 10 :D dobře..spíš z 20 :D :D Ale kupodivu mi její přízvuk a hlas v němčině nevadí =)
Dělá makeup tutorials a taky hodně videa o tom co si koupila....Je strašně krásná a vypadá jako Kim Kardashian!
Mě to baví (koukat na takové videa),ale na druhou stranu si říkám, jak strašně povrchní to je! Koukat na to,co si kdo koupil?! Okay...Takovej je dnešní svět a já nejsem jiná...Ale co! Móda a malovátka jsou přeci zábava a hra, tak proč nad tím tak filozofovat a brát to tak vážně?!


To poslední je nejlepší! =))))))
Další její videa najdete zde =)
Doufám,že to pro Vás bude inspirace =)  Já jí moc fandím! =)

PS: nezapomeňte na GIVEAWAY! =)

4 komentáře:

Táňa řekl(a)...

taky mám ráda tyhle videa, zajímavý je jak jsou šikovný, že se dokážou tak nalíčit a vypadat hezky.. když nenalíčené kolikrát vypadají.. no.. ne zrovna úžasně :)

Karolína B. řekl(a)...

shlédla jsem snad všechny její videa, je nádherná a je potěšení se na ní dívat. ale nepřijde mi povrchní sledování ostatních co si koupili, teda aspoň pro mě je to hodně inspirativní :)

Kačabka řekl(a)...

ja sa tiez rada pozeram na videa tohto typu a vzdy si hovorim ake su tie dievcata odvazne :D
ja som asi na nieco takeho vedla "stydlivka"

Anonymní řekl(a)...

Tyhle videa miluju! :) Slečna je krásná, ale asi zůstanu u AJ, protože si ráda poslechnu i co říkají:D A z NJ, co jsem měla volitelně na ZŠ si pamatuju tak možná pár jídel a pomůcek do školy:D