9/30/2011

mini radosti

Nejdříve bych Vám chtěla Všem poděkovat za komentáře k mému zpěvu! Ano, jsem to opravdu já :D Ten kdo se ptal jestli je to nahrané ve studiu, tak není,pouze jsem zpívala do mikrofonu-živě (žádné přetáčení a retušování), ostatně to je slyšet :D
Včera jsem byla na návštěvě kosmetiky. Depilace rukou (nj,jsem jak opice :D) a hlavně čištění. Odcházela jsem s aknécolor pastou...Momentálně se loučím s makeupy a s přípravky na obličej.Nedělaly mé pleti dobře...Mám nakazáno si neňoupat pupínky! Doufejme,že to vydržím! V tomhle jsem fakticky děsná!
Momentálně mám zahájenou léčbu akné,tak doufám,že pak budu krásná a bez pupínků!
Dnes jsem si udělala takový příjemný den. Udělala mininákupy a vypotřebovala poukaz do Marionnaud.
To je vše, co jsem vám dnes chtěla napsat :D
 H&M slevy......už jste se byly podívat? =)
 vypotřebovala jsem poukázku Marionnaud =)
 udělala jsem si radost  do sbírky =)
pastu na akné-ano, tu teď používám místo makeupu...

21 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Aknecolor mám taky, ale tmavý. Na léto byl ideální, teď už ovšem je tmavší o 2 odstíny než moje pleť, budu si muset koupit ten světlý jako máš ty :) Jsou v HM slevy? Ou, tak to se tam kouknu! Pokud máš problémy s akné, kup si Biosil plus. Beru ho víc jak měsíc a pleť se mi o 90% zlepšila!

Martine řekl(a)...

Hlavně dávej pozor, že ten aknécolor se může používat jen měsíc ;) Všechny blogerky všude píšou, jak ho používaj hroooozně dlouho, a dělají hroooooznou chybu.

Unknown řekl(a)...

Miche-ll: děkuji za tip! =)

Martine: ano ano,zrovna dnes jsem si četla příbalový leták. A naštěstí budu pod dozorem skvělé kosmetičky =)
ale moc děkuji!

Kath řekl(a)...

Ten Dermacol mám taky a je úžasný. Žádný pudr mi nesedne, jen Dermacol a nevím, čím to je. I hezky voní :) Hezké naušnice :)

Martine řekl(a)...

A budeš ten aknecolor s něčím míchat, když ho budeš používat místo make-upu? Já si ho koupila asi před týdnem a samotný je moc hutný. Někde jsem četla, že ho mám smíchat normálně s krémem, ale to se mi moc nezdá. Neříkala kosmetička něco? :)

Unknown řekl(a)...

Martine: nene,s ničím ho nemíchám,přijde mi že je ok =)
jen mám používám Bideormu na odlíčení,ráno a večer krém(Payot)a tuhle pastu. Nic víc do toho míchat nemám =).A mě i konzistence vyhovuje =)

Martine řekl(a)...

Aha, tak jsem divná :D Děkuju za odpoved :)

Anonymní řekl(a)...

Akne color máme doma taky-sestra je kosmetička- já jsem ho jednu dobu používala jen tak na pupínek na noc, ale asi ho začnu používat znovu, na zimu je to super. Můžu ti doporučit na akné skinoren, je to na předpis v lekarně a je to silná kyselina s kterou se to nesmí přehnat, ale prej pomáhá, přečti si diskuze. Já jsem ji používala 5 dní na noc, ale je pravda že ze začátku je to horší, plet je jakoby spálená, a maz se dloubí na povrch, takže se akne ještě zhorší, ale po dlouhodobém používání je to o hodně lepší-prej. Já jsem to vzdala, protože mě absolutně nevyhovoval, ale za zkoušku to stojí. Mám dobrou plet, jen sem tam na čele u vlasu mám hnízdečko pupínků a na bradé, ale sem ráda že nemám takovou plet jako některé mé spolužačky. :) Stojí asi 180 kč, tuba jako Aknecolor. Jinak, přeju brzké uzdravení pleti. -EN

bugy řekl(a)...

tie náušničky a tá taška z h&m sú prekrásne :o)))

http://truskawka-fashion.blogspot.com/

Táňa řekl(a)...

snad ti ta pasta pomůže, já o ní slyšela jen samé dobré věci :)

Karolína B. řekl(a)...

o aknecoloru také v poslední době přemýšlím, přiznejme si, kdo má dokonalou pleť že?

ebuu řekl(a)...

Já jsem jeden čas Aknecolor používala místo make-upu. Dobrá alternativa a ještě pomáhá. Kamarádka ho používá stále a za normální make-up by ho nevyměnila.Budeš ho používat jen na pupínky nebo jako make-up?

Unknown řekl(a)...

ebuu: jeste nevím,uvidíme,jak na to bude pleť reagovat a jestli budou nejake ucinky =) kazdopadne by se mel ppoužívat max4 týdny,tak nevím. Zatím ho používám 1 den,ale řekla bych,že už teď vidím malé zlepšení. To jestli ho budu pak nosit i misto makeupu fakticky nevim,uvidíme za mesic a taky podle toho co mi rekne a poradi kosmeticka =) Jinak za tu cenu (112,-) jsem teda jako moc spokojena! =)

Dasha Soliman řekl(a)...

Teď jsem si pustila to video a musím jen říct - Ty brďo máš moc krásněj hlas! Fakt závidím! Já nikdy zpívat neuměla. :)
A ten Aknecolor je dobrý, taky jsem ho kdysi používala. :)

Payushka řekl(a)...

odkud máš ty růžové naušničky? jsou kouzelný!

Hanyzka89 řekl(a)...

Ta tasticka je krasna:)

Anonymní řekl(a)...

Ahojky
Acnekolor používám místo make-upu každý všední den už asi pět let v kuse a nemůžu si ho vynachválit. Krásně kryje nedostatky nebo začervenání a přitom obličej nevypadá jako maska..nikdy jsem neměla lepší make-up...občas jsem si koupila nějaký z drogérie, drahý, ale vždy jsem se vrátila k acnecoloru....a můžeš si koupit i ten tmavý a pak si podle tónu pleti namíchávat! Takže pro mě acnekolor jediná a nejlepší volba:)
Péťa

Anonymní řekl(a)...

AkneColor používám už asi 5 let... Samozřejmě né v kuse... ale vždy v období kdy se mi zhorší pleť... nejlepší je si koupit světlý i tmavý aknecolor a míchat si barvu podle akruální pleti... a jelikož má hodně pigmentu, tak s tím nepřehánět, protože to pak na tváři nevypadá přirozeně, ale jako maska... :))) A nejlepší je, si dát před makeupem nějaký hydratační krém nebo bázi, aby to změkčilo podklad... pak to vypadá naprosto skvěle! :))

Darja řekl(a)...

Ty náušnice bych snědla, nejúžasnjší jsou ty růžičky!:)

Darja řekl(a)...

Ty náušničky bych snědla, nejúžasnější jsou ty růžičky!:)

Klof řekl(a)...

óóóó tak naušnice jsou naprosto bezvadný - *slint*
http://osvaldvomacka.blogspot.com/