9/19/2011

Paris haul

 I když jsem měla docela dost peněz v Paříži, tak jsem nijak zásadně neutrácela. Popravdě ani nebyl čas :D
Celou dobu jsem plánovala co si pořídím,ale když jsem tam přijela, tak jsem si prostě chtěla jen užívat pařížskou atmosféru. Nějaký hon mě nijak nelákal....Byla jsem v H&M , ale to mě teda nijak nezaujalo,prostě normální jako u nás. Koupila si 2 laky (1=95 centů) a odešla :D Ale dostala jsem hezkou papírovou tašku! To není jako u nás ty hnusný igelitky :D Galerie LaFayette mě teda vůbec nenadchla. Asi bych jásala více, kdybych na účtě měla konto obsahující minimálně 6 nul! Samá Prada,Gucci,Chanel.Miu Miu.....do této cenové kategorie nezapadám :D a lidí tam bylo jako k prasknutí.
Obchod, který mě rozodně zaujal,tak byl New Look! Panebože takovejch krásnejch bot, co tam měli! OH! Jenže na celou La Defence jsme měli jen hodinu (což mě teda pekně naštvalo), takže to byla pěkná rychlovka! =( Chjo...
Více jsem si užívala život na Montmartru....to je opravdu něco úžasnýho!!!!  Love it! Ten jsem si zamilovala ze všeho nejvíce!
PS: moc děkuji za 350 followers! =)

21 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

obdiv patří té big eifelovce! uzasná! na každým rohu prodávají že? a koupila sis francouzké elle, mám to čeké, a moc mě potěšilo a dokonce i dáreček-taška =)a uzasné naušničky-závist =) =) EN

INA T. řekl(a)...

Krásné naušnice..muselo to být úžasné!!

Teruška29 řekl(a)...

Je vidět, že sis to tam opravdu užila a hlavně, že to určitě nebyla poslední cesta do Francie :) Nebo se pletu?

Unknown řekl(a)...

anonymní:ano prodávají,ale já jí usmlouvala na 3eura :D všude jí maj od 10 do 19 euro :D a českou Elle jse si dnes taky koupila =)

Teruška29: určitě ne! =) nejradši bych se tam odstěhovala :D

Janka řekl(a)...

Ta kabelka je nadherna :)

Lucy Kriz řekl(a)...

dnes mi můj učitl říkal, že je tam hrozně draho je to pravda???

Ahoj pokouším se taky komunikvat sVámi pomocí blogu http://lucykriz.blogspot.com/ , tak ráda Vás ke mě zvu a ještě Vás mohu namotivovat Giveaway!!! vše se o informacích dozvíte v článku (výhra- kosmetika Blush bouirjos, a lesk narty CHanel(origoš) tak neváhejte a zvete další :) budu ráda!!!

Lenka B. řekl(a)...

no ta kabelka!!! krása :)
Fashion&Chocolate

Jeannette řekl(a)...

Musel to být skvělý výlet:) A ta velká eiffelovka:)

Kath řekl(a)...

Heh :) Taky bych chtěla mít několik miliónů korun a kupovat si věci od Gucci, Miu Miu, Chanel, .. Možná v příštím životě :D Snad se někdy do Paříže taky kouknu :)

ebuu řekl(a)...

Krásné úlovky. Já v New Looku nechám vždy celou svou výplatu - většinou za boty.


http://pieceofebuu.blogspot.com/

Karolina (FPT) řekl(a)...

Ta kableka je nadherna. A myslim ze i typicka francouzska, uz se tesim na nejaky outfit post s ni! A co jidlo? Chutnalo? Parizsky pekarny po ranu to byla moje msrt....jak to vsude vonelo, musela jsem si dat minimalne 2 snidane :D

Katie řekl(a)...

ááááááááá já ti tak závidím a ta Eifelovka malá-velká je užasná! :) ... všasky věci jsou užasný! Sakra taky se tam musím podívat :) :D jsem ráda že sis to užila :) .. těším se na fotky přímo z paříže :)

Between Nous řekl(a)...

Pamatam si ked som bola prvy raz v Parizi, prva vec ktoru som si kupila bol Francuzsky Vogue a bol dokonaly!!kabelka ktoru sisi zakupila je nadherna :)

daniela řekl(a)...

muselo to tam být opravdu skvělé! a v New Looku sis něco koupila? mají tam krásné věci a nechápu, že u nás New Look stále není ... :(

Lenka řekl(a)...

No, takže se připojuji do řady obdivovatelek kableky. Úplně se mi roztřásly kolena, jak je krásná :-D. Odkud je? Řekni, že z New Looku, ať si jí můžu objednat :-)

Cookie řekl(a)...

ta hneda kabelka je uzasna wow!!

Inak ak si sa ešte nezapojila do mojej giveaway o CK parfum Eternity ešte stále môžeš tu:
http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

Unknown řekl(a)...

ano,v New Looku jsem koupila tu kabelku =P Koukala jsem,že na stránkách jí mají i jiné barevné kombinace =) V Paříži byla jen tato =)

Martina řekl(a)...

nádherné věci! to Elle s Barbarou a Emmou bych hned brala :D a jsem ráda, že jsi si Paříž užila :))

Radmila řekl(a)...

Krásné věci. :) A mě taky New Look překvapil, myslela jsem si, že to bude něco jako Newyorker, ale nakoupila jsem tam spoustu pěkných, levných věcí. Určitě se tam zas brzo vrátíš. :)

Natty řekl(a)...

Týjo Francii závidím taky se tam chystám :)

http://myfashionforall.blogspot.com/

Malin řekl(a)...

Ladurée... hmmm...