9/05/2011

Shopping in Paris

Tímto postem bych Vás chtěla požádat o rady a tipy. A jak již název poukazuje,tak to bude o nakupování....A protože v průvodcích není žádný návod, kde super nakupovat, tak se obracím na Vás.
V Paříži jsem nebyla, takže vůbec netuším žádné obchody atd...Představuji si obchody plných cetek (Eiffelovek),drobností,doplňků,bot..... Obchody alá Chanel, Yves Saint Laurent a další mi psát nemusíte, tak moje peněženka nezavítá :D jedině mé očko do výlohy a foťák udělá ,,cvak,, :D
Taky mi někdo z Vás psal o obchodu New Look, jenže mi už nenapsal, kde je :D Takže i tímto Vás žádám =).

Moc Vám děkuji,že mě budete informovat! =)
Merci!
1032976-10-1315226273136_large

5 komentářů:

Jeannette řekl(a)...

Já tam nebyla ale těším se až uvidím co jsi nakoupila:)

lu řekl(a)...

Rozhodně zajdi do Galerie Lafayette, opravdu to stojí za to, jsou to tři obrovské obchodní domy-dámská moda, pánská a doplňky pro dům. Zastávka metra číslo sedm-v názvu je Lafayette, teď nevím přesně, najdeš tam jak drahý značky, tak i něco levnějšího. Potom rozhodně doporučuju projít Rue Rivoli, tam je spousta obchodů a navíc vede kolem Louvru, tak to budeš mít po cestě. O New Looku v Paříži vím jen o jednom a ten je v obchodním centru na La Defense, nejmodernější čtvrt s vysokejma barákama bohatejch firem, ve stejnym obchoďáku je i CA, HM, Pimkie, a ostatní obchody pro mladý. A samozřejmě Champs Elysees, v životě jsem snad neviděla větší HMko než tohle. Myslím, že by to mohlo stačit, jinak stačí bloudit, bloudit a bloudit :) Koukej si to pořádně užít a potom o tom tady řádně napsat ;)

luckkaa1 řekl(a)...

Tak Eiffelovky, ty ti budou nabízet všude dokonalý černoši kteří umí i trochu česky. :D Seženeš u nich 3 ty malinký za euro a tak, ale smlouvej ;)). Prodávají úžasný šátky, který jsem usmlouvala ze 25 eura na 5 :D :)) Byla jsem tam asi 4x a pokaždé je to prostě jiný. Já teda mam raději památky, ale určitě kolem Eiffelovky jsou úžasný krámy, kde mají třeba malinkatý krám nacpaný šperky a takovými kravinkami.. :)) Jinak tam máš obchody všude.

Anonymní řekl(a)...

Eiffelovky ♥ teším sa na fotky :)

MEva řekl(a)...

Já jsem ti o něm psala :) Odesílala jsem ti email;)