12/07/2011

relaxování

šálek,plamínek,cookies,kniha....tak dnes v pozdních hodinách si hodlám užívat. Jsem unavená z každodenní školy, práce a vubec. Shon kolem Vánoc mě taky unavuje. No, spíš rozčiluje..
Včera jsem Vám chtěla napsat,ale říkala jsem si,že sem už snad ani nikdo nechodí :D Připadám si jako samomluvka. Říkám si jestli snad nebyla chyba, že jsem blog obnovila.....


8 komentářů:

Malin řekl(a)...

Mám stejný budík :)
Taky bych si celkem ráda zarelaxovala, ale jelikož musím udělat ještě asi triliardu věcí, tak to jaksi není možné :D.

michelle řekl(a)...

mám hrozně moc ráda společný blog s Vanilkou, tvůj blog jsem měla nejradši, ale to když jsi byla ta stará Yell.. tenhle nový se mi moc nelibi, hlavně ten design mi moc nesedi, ale stejne si vzdy prectu vsechny tve clanky i kdyz prispíváš méně a v uplně jiném stylu :) co se dá dělat..

VeS řekl(a)...

Ty máš i druhý blog? Juj! Sem s ním! Vždycky se těším na novej článek! Asi dva dny v kuse jsem projela tenhle až na konec/začátek :D

daniela řekl(a)...

já tvoje články shlížím. obnovit blog chyba nebyla. jen v tom byl takový trochu zmatek, nejdřív jsi založila jiný, pak jiný s někým jiným a pak ses vrátila sem .. tak trochu blázinec a člověk se v tom moc neorientoval, kde teda seš :) já mám ve sledování tenhle blog a tak když sem píšeš, tak tvé články čtu.
taky bych si ráda už dala voraz, četla si, dívala se na film, nebo tak, ale učení na zkoušky a testy nepočká. snad potom někdy .. nemůžu se dočkat! jinak cookies ze Spenceru miluju!!

Jane řekl(a)...

já sleduju všechno tvoje. :)

Anonymní řekl(a)...

Ta obnova byla nejvíc potěšující:))) A piš prosím dál, mám strašně ráda Tvé příspěvky:)) Jo a tenhle starej dobrej design je nejlepší!! ;)

Ri-Ri

Katie řekl(a)...

áá máš hrozně hezký písmo tady na blogu :) Já chci taky relaxovat, ale už ani nevím jak to vypadá u mě doma jak často tam nejsem :D

Anonymní řekl(a)...

Návrat chyba nebyla :) Tak trochu souhlasím, že dřív, ta původní Yell, byla prostě jiná, možná něčím lepší.. Ale teď je tvůj blog pořád fajn a poctivě čtu všechno :) Jenom u minulého designu se mi to hrozně sekalo a nedal se pořádně ani napsat komentář, protože se přes ty obrázky nedalo dostat dolů k formuláři.. :)