12/01/2011

OSUD?!

Myslíte si, že jsou věci tak nějak předurčené? Když ráno zmeškáte autobus,když se rozhodnete jít do jíné restaurace  nebo jen vystoupíte o zastávku dříve? A následně někoho (něco) potkáte...
Něco Vám to připomene,inspiruje Vás to atd....
Rána z jasného nebe,to je jasné ne?! Najednou se Vám vybaví vzpomínky, které hloubaly hluboko ve Vašem podvědomí. Proč si vybíráme do jakého vagonu metra nasedneme? Nebo nastupujete do toho, který Vám přijede pod nos? Já ne....A následně slyším jakýsi rozhovor. (né,že bych zásadně poslouchala cizí rozhovory,ale tenhle mě zaujal! :D)
Možná tyto věci jsou banality, ale co když jsou to malé náznaky, které jen tupě přehlížíme?
Ode dneška mám oči pořád otevřené..

A co vy? :)



4 komentáře:

daniela řekl(a)...

připomíná mi to situaci, kdy prostě pro něco žiju, kupříkladu když jsem byla blázen do všeho Chorvatského, učila se chorvatsky, poslouchala chorvatský písničky atd. tak jsem všude potom narážela na něco chorvatského. prostě mi to tak padlo do cesty, jako bych to přitahovala svými myšlenkami. něco na tom bude a je to úžasné :) zajímavé. věřím na vesmír, že pro nás dokáže udělat vše, jen musíme vědět, jak na to :)

Jane řekl(a)...

Také si vybírám a naprosto souhlasím.

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že něco je prostě dané. Každý má něco někde napsané a je jen na něm, jak s tím naloží. Některé své kroky řídíme sami, sami děláme chyby, sami děláme úžasné věci atd, ale prostě občas do našeho každodenního života něco zasáhne, něco nás někam popostrčí.. :)

Zuzankita řekl(a)...

Verím na osud :) moc :)

GIVEAWAY on my blog
karissaworld.blogspot.com