1/17/2012

ABY BÍLÁ BYLA BÍLÁ

chtěla bych Vám představit svou novou ,,hračku,, ze které Vám budu psát... Přišel na ní celej můj měsíční plat z brigády :D Takže teď mám na svém kontu zase pusto a prázdno..:D

10 komentářů:

daniela řekl(a)...

teda, taky bych si chtěla vydělávat tolik co ty, abych měla na takovéto hodnotné věcičky :)

Unknown řekl(a)...

Daniela: no to byla jen náhodná brigáda na měsíc a byla jsem tam fakticky celý prosinec =) a zas tolik jsem si nevydelala :D

Rose řekl(a)...

A neměla jsi netbook už předtím? Něco mi říká, že už jsem ho na tvých stránkách viděla:) Jinak pro Danielu - ty netbooky zas tak drahý nejsou a za mě jsou plně funkční:) Myslím, že si na něj na jakékoliv brigádě vyděláš celkem snadno.

Lenka B. řekl(a)...

moc hezký, bílá je nejlepší! :)

Fashion&Chocolate

Elle ღ

Duty of beauty řekl(a)...

o nějaké takové hračce teď začínám přemýšlet, akorát si říkám, jestli se to vyplatí..jakože cena je super, ale dá se na té malinké obrazovce vůbec pracovat?? :) a moc se toho tam asi taky nevejde, předpokládám..ale vypadá moc pěkně :)

Unknown řekl(a)...

Peťulka: nene,ten je mamky... =)
Duty: já jsem h ochtěla hlavněkvůli tomu,že je malej lehkej,takže ho mohu kdekoliv tahat,protože ten můj velkej je v rozkladu,takže je celej polepenej izolepou,takže ten nikam netaham,protoze to je fakt des! a stejne je tezkej :D je sice pravda,ze si clovek musi zvyknout na mesi obrazovku a klavesnici,ale je to uplev pohode =) co se tyka pameti,tak to neni zadna slava,ale cokolivmohu,tak stahnu na velkym a nebo to jisty ´flash disk =)
jinak jsem ale max spokojena,protoze je jako pírko =)

M. řekl(a)...

právě se na tvůj blog dívám na úplně stejném :D

INA T. řekl(a)...

Vypadá krásně:)

http://ina-tina.blogspot.com/

Rose řekl(a)...

Já ho mám už dva roky a dokud budu potřebovat notebook tahat do školy, tak si nic těžšího a většího nepořídím:) Můj má 160 GB, což mi úplně stačí. A k tomu jsem letos na Vánoce dostala 320 GB externí disk - tam si dávám filmy apod. Rozjela jsem na tom i The Sims 2:D I když jako hraní nic moc, jelo to celkem v pohodě:) Dělám na něm všechno, jiný počítač nemám.

Zuzankita řekl(a)...

ten je super! biely by som chcela aj ja :)


www.karissaworld.blogspot.com