1/06/2012

MY 5 BEAUTY PRODUCTS

Říká se, že méně je více. A u péče o pleť a vlasy to také platí. Alespoň já tomu věřím.
Samozřejmě se to nerovná nulové péči a nepravidelnosti... To je věc jiná..
Stačí, když víte, jaký máte typ pleti,vlasů, jaké máte problémy
a díky nim si vyhledáte produkt, který Vám sedí.
Někdy to je na delší dobu a produktů musíte zkusit více,
to co sedí jednomu, bohužel nesedí druhému...






Já momentálně používám tyto přípravky,které bych řekla,že mi vyhovují a proto bych Vám je chtěla
představit.

1.BIODERMA- o téhle vodičce snad slyšel už každý. Je to micerální voda na odlíčení a vyčistění citlivé pleti. Je bez parfemace,takže je k pleti a očím opravdu velmi jemná. Po 2 měsících používání se má pleť zjemnila a je heboučká,jak nikdy. Po odlíčení Vás nikde nic neštípe,nedrhne a máte příjemný čistý pocit.Koupíte v lékárnách cca za 550kč/500ml
Hodnocení: 100%

2.MARKS & SPENCER-krém na ruce s vůní růže,fialek a lilií. I když nijak zvlášť neholduji květinovým vůním v kosmetice,tak tato vůně mi tolik nevadí. Není tolik vtíravá. Obsahuje bambucké máslo,což já miluju!Navíc M&S netestuje na zvířátkách, což podporuji a jejich věci jsou kvalitní.
Jemně se roztírá a vydrží Vám ruce opravdu dlouho jemné a vláčné. Jako příjemný bonus vnímám krásný obal =) Seženete snad ještě (kupovala jsem asi před rokem) v M&S za 129 kč. Ikdyž já při své brigádě jsem viděla jen jiné vůně.
Hodnocení: 95%

3. YVES ROCHER- francouzská přírodní kosmetika.Kondicionér na suché vlasy. Vlasy vyživuje a dodává jim přirozený lesk. Velmi dobře se  pročesávájí vlasy díky jemné textuře.Obsahuje mléko z bio ovsa a bio mandlový olej, čím jeho vůně je velmi příjemná. Taková krásně přírodní jemná...
Nyní ho seženete v obchodem Yves Rocher ve slevě za 71kč/150ml. Za tu cenu je bezkonkurenční!
Hodnocení: 100%

4. YVES ROCHER- šampón je určený na hnědé a kaštanové vlasy, který přirozeně tónuje vlasy,takže chemickým přelivům jsem dala bye bye. Po umytí ve Vašich vlasech zůstavá krásný lesk. Obsahuje výtažek z chinovníku (Ekvádor). Po 1 vyzkoušení jsem byla dost skeptická, protože mi šampon nevytvořil dost pěny a vlasy se mi drhly,což nemám ráda a navíc je to dost nepříjemný pocit. Teď už jsem našla ten správný fígl,jak vytvořit pěnu. Není to podle mě úplně velký zázrak,ale to, že příjemně  tónuje vlasy  mu za mě dává šanci.
Koupíte nyní za 89kč/ 200ml
hodnocení: 80%

5.ZIAJA-krém na pleť. Je to přírodní produkt, který obsahuje olivy. Určený na normální až suchou pleť. Já doporučuji spíše jen na suchou, protože opravdu velmi vyživuje a lesky byste se jako vánoční kouličky :D
Nikde neštípe a je opravdu příjemný. Používám ho už opravdu dlouho (pořád to jedno balení) a jsem s ním spokojená a hlavně za tu cenu! Seženete za cca 40-50 kč v drogerii Rossmann.
Hodnocení: 99%

Doufám,že Vám moje recenze bude třeba alespoň malou inspiraci =)

5 komentářů:

Anna řekl(a)...

Ahoj,
jak dlouho ti vydrží těch 500ml micelárky? děkuju a měj se krásně:-)

Malá Dominika řekl(a)...

jé, všechny tyhle věci mám a nikdy bych na ně nedala dopustit! :3

VeS řekl(a)...

Taky mám vodu od Biodermy. Nedám na ni dopustit. :)

Táňa řekl(a)...

kondicionér používám taky, je skvělý! ale šampon mi nesedl :(
od biodermy používám zelenou řadu sébium a strašně jsem spokojená :)

Unknown řekl(a)...

Biodermu chci vyzkoušet už dlouho ale nebylá sem si nikdy jistá její účinností. Ale díky tobě už můžu s klidem v duši si ji pořídit! :) Od Yves Rocher mám hrozně ráda sprchové gely. Ty ovocné mají hrozně příjemnou svěží vůni :)

http://deerwithorns.blogspot.com/