1/31/2012

NA TVÁŘIČKU/ ESSENCE

nanášení tvářenky pro mě bylo vždy noční můrou...Buď jsem na tvářích neměla nic a nebo jsem vypadala     jako africký domorodec kmene Ponga Ponga :D. Dlouhou dobu jsem objevovala nové a nové produkty na svá líčka. Po krutém boji jsem konečně objevila tyto dvě skvělé věci, které jsem si hned oblíbila. Už nevypadám jako domorodec a při nanášení se nevztekám :D 
   Tento štěteček je ten nejlepší, co jsem kdy měla! Za tu cenu může zcela jistě konkurovat i luxusním štětcům za velký peníz. Např. MAC, který jsem vyzkoušela,ale za tu cenu mě nijak neohromil.
  Tento je na tvařenku, ale seženete i na pudr,stíny i gelové linky. Někdo mu zazlívá jeho růžové štětinky,ale      mě osobně nevadí. Důležité je,že chloupky nevypadávají. Bože,když si vzpomenu na svůj růžový štětec ze Sephory za 600 kč po kterém jsem vypadala jako celý velký růžový chlup!
Je jemný a opravdu krásně a přirozeně nanáší barvičku.
Seženete v drogeriích za za 74 kč!

  Tato tvařenka je odstín růžový-přesněji 10 adorable. Moc se mi líbilo takové skladné a praktické balení+ barvička mě na první pohled ohromila. Odstínem je podobná MAC Dainty. Pigmentace je na 1!
   Výdrž je obstojná a dělá opravdu krásný přirozený look. Konzistence je jemná pudrová s trochou nádechu do krémova.
Seženete taktéž v drogeriích za cca 60kč
Shrnuto podtrženo.....Já jsem opravdu spokojená,takže Vám tyto produkty doporučuji! =)

9 komentářů:

Arwen řekl(a)...

ten štetec mám taky a je fajn, tvářenku taky stejnou, jen v nějakém do korálova odstínu, a střídám s tvářenkou od caterice, obě super

Adele řekl(a)...

Ten štětec právě vypadá skvěle díky růžovým štětinkám. Přemýšlela jsem o něm hlavně z tohoto důvodu.:-D Nakonec jsem si ale štětce objednala u elf. Tvářenku ale určitě vyzkouším.:-)

Kikina řekl(a)...

Zrovna dneska jsem na něj koukala :-) Já mám na tvářenku taky od Essence, koupila jsem ho minulý rok za 30 korun ve výprodeji a je opravdu hodně podobný (i štětinkami) jako tenhle :-) Takže 100% doporučuji :-)

Zdenda řekl(a)...

O tom štětci přemýšlím už delší dobu, ale ty jsi mě přesvědčila ;).

evie řekl(a)...

no obe veci vyzeraju skvelo, na licenky som pozerala, ale odolala som a troku som zmatena, lebo vcera som na nu citala zase opacnu recenziu, ale kolko ludi tolko chuti:)

www.mysweetstrawberries.blogspot.com

Táňa řekl(a)...

na tu tvářenku tedy kouknu :)

Zuzankita řekl(a)...

ten štetec je super :)

www.karissaworld.blogspot.com

florinka řekl(a)...

Líbí se mi recenze, které dokazují, že né všechno, co je drahé je dobré a naopak, že ne všechno, co je levné musí být špatné. ;-)

Anonymní řekl(a)...

It's really a cool and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

My web site htc one цени