2/26/2012

5X JAHODA


Dneska pro Vás mám takovou mini recenzi produktů s příchutí jahody. Protože jsem alergická na jahody, tak si je dopřávám alespoň v podobě kosmetickým produktů, a pokud Vás zajímá, jak jsem s nimi spokojená, tak čtěte dále =)
Vše se jedná o velmi dostupnou kosmetiku,takže z finanční stránky by neměl být žádný problém =)
 značka: Body Basics
cena: 199,-
Úžasně příjemný balzám na rty. Používám Vám ho jen doma, z estetickým a hygienickým důvodů, protože přeci jen prst musí strčit do kelímku. Já jsem ho koupila nový za 50Kč od Vanilky,takže kup o něco lacinější, než koupíte v obchodech. Konzistence je příjemná-nelepkavá a po nanesení máte příjemné rty a hlavně nepopraskané!. Vůně není nijak přehnaná,takže se Vám jistě neočichá v brzké době =)
 značka: Essence
cena: 49,-?
Tento boží krém na ruce byl bohužel v zimní limitované edici Essence. Alespoň jsem si koupila dva- tento je už druhý. Jeho vůni jsem si ihned zamilovala, protože mi připomíná jahodovej shake! Naprosto nádherná vůně a nejraději bych tento krém používala místo šlehačky :D Ruce jsou po něm krásně  hebké.
Škoda, že už se neprodává, protože teď vím, že bych si jich koupila hodně do zásoby...
 značka: Body Basics
cena: 249,-
Tělové máslo jsem objevila, když byly v lékárně 70-80% slevy, takže jsem ho ulovila cca za 60Kč =) Obsahuje 200 ml,takže Vám vydrží docela dlouho. Konzistence mi naprosto vyhovuje protože je hustá, jako máslo. Nemám ráda ty moc tekuté tělové přípravky, protože si potom připadám jako mastný bramborák. Jeho vůně mě v lékárně zaujala, ale doma o něco méně. Nevím čím to je...
Není to typická vůně jahod, jako kdyby byly rozmixované a cítím tam parfemaci...Ovšem účinky má skvělé. Díky bambuckému máslu máte pokožku vláčnou a celkově vyživenou.
značka: DM drogerie
cena: 59,-
I když to není úplně jahodový produkt, tak protože ,,obsahuje,, jahody, tak jsem ho sem zařadila. Má to být 2v 1. Čili maska a péče. Slibuje rozzářenou a hebkou pleť. Okay, pleť máte trochu jemnou, ale to je asi všechno. Maska je velmi sladká,vůně až moc žvýkačková a přeplácaná. Jako jediné plus hodnotím hezký desogn obalu, jinak asi nic. Takže moc nedoporučuji...
značka: Lush
cena: 249-
Moje láska! Bohužel jí přestaly vyrábět, takže jsem odkázaná jen na tento zbyteček, který mi zbyl, takže si ho šetřím. Naprosto úžasná vůně,která Vás omámí. Není nic lepší se po koupeli namazat touto jahůdkou, relaxovat a užívat si, jak se Vám hebce vstřebává do pokožky.
Lushi, obnov mi prosím jahůdku! =/


DOUFÁM, ŽE JSEM VÁM BYLA ALESPOŇ TROCHU NÁPOMOCNÁ S TOUTO RECENZÍ =)
PS: VŠIMLY JSTE SI MÉHO NOVÉHO POVLEČENÍ? =)


11 komentářů:

Dasha Soliman řekl(a)...

Ty krémy od Essence jsou skvělé, mám všechny z té kolekce. Škoda, že už se neprodávají. :)

Tereza řekl(a)...

Super nápad, jahoda je moje oblíbená vůně, teda spolu s vanilkou a čokoládou! To je teda smůla, že jsi Yell Yahodová a máš alergii na jahody! :((

Mám moc ráda kelímkové balzámy, přijdou mi takové hezčí, estetičtější, prostě většinou mě jejich balení (a na to já hodně dám!) zaujme víc než normální tyčinkové jelení loje. Akorát je taky používám jen doma, protože se mi do nich nechce "šťourat" prstem někde venku..A nechápu, proč už Essence neprodává tyhle krémy, protože byly podle mě hodně úspěšné a já osobně bych ho fakt moc chtěla..

INA T. řekl(a)...

tyhle produkty vypadají super!!

Dazzlicious řekl(a)...

Taky si říkám, že to je docela paradox, že jsi Yell Yahodová a máš alergii na jahody.. Ale tak aspon ve formě té kosmetiky :) Máslo a balzám na rty vypadají asi nejlíp!

Unknown řekl(a)...

holky,právě díky tomu,že jsem alergická na jahody jsem si vymyslela tuto přezdívku na blog :D

Zdenda řekl(a)...

Nádherná recenze!!!

Fredi Ef řekl(a)...

Ten jahodový balzám z Body Basics mám taky, je úplně nejlepší (až na to balení) :)
A povlečení je pěkný :D

Anonymní řekl(a)...

jé, jahoda dobré. Povlečení mám stejné a ani bych si nevšimla, nebýt předchozího komentáře :D

Kačí (Kass.enka) řekl(a)...

To máslo mám take, presne jak rikas v obchode me zaujala ale pri otevreni doma uz nic moc ale prece jen celkem fajn:)

Annémone řekl(a)...

Já jsem ten essence krém viděla v pátek v Douglasu, byla to akorát kombinace krému na ruce s krémem na nehty v jednom, obal to mělo stejný jako tohle :-)

Janka Bianka řekl(a)...

Krémiky na ruky Essence sú skvelé, majú ideálne balenie a krásne vône. Zatiaľ som skúšala s vôňou jogurtu a ešte ružový variant s bambuckým maslom.