3/12/2012

600

Vím, že za poslední dobu nebyl žádný úvahový článek, ale vím,že většině z Vás to ani trochu nechybí....Probudila se ve mě více materialistická Yell?! Ne...Jen jsem poslední dobu mimo. Každým dnem přemýšlím o různých ,,záhadách,, života o kterých vím, že je nikdy nerozšifruji. Jsou jaké jsou...tam můj mozek nesahá. Nesahá tam lidský mozek. Tím ovšem nechci omlouvat, že jsem mimo. Utvrzuje mě v tom i fakt, že toto je již 600. článek na mém blogu! To, že vlastně ani pořádně nevím,proč blog mám. 
K čemu?! 
Poslední dny mívám divné stavy. Jako bych se zastavila a jen pozorovala život okolo sebe. Avšak mi to připadá jako sen, jako iluze. Jako by nic nebylo reálné a nic by neexistovalo. Nechápu to.Poté si připadám  já ta naprosto nereálná. Jako bych nebyla. Nevím jestli je to tím,že pořád utíkám na to rozcestí a sakra se nemohu rozhodnout, kam vykročit. Momentálně přespává můj stav na křižovatce vedle sochy a modlí se. ..
Ke komu?!
K lepším zítřkům?!

/socha na Karlově mostě/

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ja mavam tiez taketo stavy..a blog mas k tomu, aby kazdy mohol obdivovat tvoje krasne fotky..a nic si nerob z toho ze mas malo komentarov aj ked mas kopu followers..prave clanky nahradili romwe giweavays, takze kazdy komentuje len tam :/ maj sa fajn, velmi sa mi tu paci! m