4/16/2012

people in Paris

Baví mě fotit lidi. V Paříži více. ...
Někdy jsme teda potkaly dost zvláštní individua, viz červená paní :D A to jsem měla zrovna ten den makové šaty (mohly jste vidět tu) a připadala jsem si moc výrazná. Když jsem viděla tu paní, tak ze mě všechno opadlo a nakonec jsem si připadala naprosto neviditelná :D Některé fotky nejsou, tak ostré, jak by představovala, protože jsem většinou lidí fotila potají :D
Fotit lidi je prostě zábava a je to prostě pořádný život. Což mě na tom baví nejvíce. Né strnulé pózy před památkami....

9 komentářů:

Marie řekl(a)...

Karkulka :-D
jinak skvělé fotky!!! :-)

Hráč řekl(a)...

Proč mi všichni přijdou skvěle oblečení, ikdyž to není můj styl třeba někde ?Ale všichni mi přijdou tak jako, že svým oblečením vyjadřují sebe. Neupraveného chlapa jsem na tvých fotkách nenašla ani jednoho, snad jen pán na vespě.

Hráč řekl(a)...

Aha,tak to je kolo, pardon :D

Unknown řekl(a)...

Bezega: já jsem se snažila fotit stylové lidi, ale ten první den mi přišlo, že jsem snad v Čechách :D narážely jsme na strašný modely alá šusťáková souprava, kšiltovka a igelitka v ruce. A cizinci to nebyli!

Katy řekl(a)...

Miluju tyhle fotky, nádhera!! Víc takových , prosííííím prosím!

Katy řekl(a)...

Vyraž třeba někdy i do ulic Prahy a foť lidi, Yell. Není to jen o tom stylu, ale o tom, že dokážeš zachytit i různé jejich pózy, výrazy, ... Budu se hrozně moc těšit!

Kikina řekl(a)...

"Červená karkulka" a nebo ponožky v žabkách jsou dobrý! :-D

R. řekl(a)...

Vždy, když vyjedu za hranice, úplně vidím jací Češi jsou. Takové kreace si člověk obléct v ČR, tak na něj lidi zírají a ťukají si na čelo.. Jinde je to každému jedno, ať si nosí co chce. Dokonce umění nevkusné oblečení přeměnit na vkusný kousek :) Kéž by tohle přišlo jednou i k nám..

Siena in Style řekl(a)...

super fotky:))
http://sienastyle.blogspot.com/