5/26/2012

Bourjois-bio détox teint

Výběr makeupu mi vždycky dělal problém. Především v odstínu. Mám problematickou pleť,takže jsem nechtěla, aby zanášel póry, což některé makeupy dělají a nadělají Vám tak velkou neplechu.
Navíc nemám ráda hutné produkty a vůbec velký nános všeho na obličeji, takže to nebylo tak jednoduché najít skvělý makeup v dostupné ceně.
Když jsem měla možnost vyzkoušet tento makeup díky vzorečku z nějakého časopisu, tak jsem byla opravdu mile překvapena. Nejen, že skvěle kryl, odstín mi vyhovoval,ale na pleti jste ho skoro necítili!
Proto jsem se rozhodla pro jeho koupi a nyní, když jsem si koupila jeho druhé balení jsem se rozhodla pro jeho recenzi. Protože se nestává, že bych si ten samý makeup koupila 2x...

značka: Bourjois Paris
30ml/299,- (nyní ve Fann parfumerii)
odstín: Beige clair-light beige

Řeč je o bio makeupu od francouzské značky, 98,8%  látek je přírodního původu a z toho 21,9% je zemědělského původu. Což zní opravdu skvěle! Jsem toho názoru, že to nedělá s pletí žádnou neplechu =) Alespoň jsem nějaké zhoršení nezaznamenala...
Jeho balení je skleněné a bílá hlavička plastová, což považuji za docela praktické, protože jsem dost nešikovná :D Jediné co se mi moc nelíbí je kryt, který je lehce perleťový. Působí to lacině a divně k bio produktu...

Odstín Beige clair je lehce nažloutlý.  Na fotce vypadá trochu do oranžova,ale je to spíše tím, že ruku mám asi o 2 odstíny světlejší než je má pleť. Na mé pleti však vypadá naprosto přirozeně.

Pokud máte suchou pleť (tak jako já), tak určitě použijte předtím krém. Jinak se Vám bude makeup lehce drolit.  Poté budete mít krásně svěží vzhled.
Má takovou zvláštní vůni, kterou neumím popsat, ale není nepříjemná =)
Skvěle zamaskuje nedostatky, ale v podstatě to vypadá, že žádný makeup nemáte. není hutný a opravdu dobře se roztírá. Navíc na celý obličej Vám vystačí dvě malé kapičky!
Při každodenním používání Vám vydrží cca 2 měsíce.

Jsem s tímto makeupem nadmíru spokojena, takže mu dávám velkého hudlana, že tak miluje mojí pleť.
A já ho taky miluju!

Máte nějakou zkušenost s tímto makeupem? =)

8 komentářů:

Marie řekl(a)...

obecně mám produkty od Bourjois mooc ráda, make-up nepoužávám, ale pudr z této řady je nepřekonatelný!!! :-))

PájinaP řekl(a)...

Super, make od Bourjois hledam uz strasne dlouho, jenze zatim vsechny jejich rady maji ruzovy odstiny, takze pokud je tenhle nazloutly, jdu do nej!!

evie řekl(a)...

diky za tip:)

www.mysweetstrawberries.blogspot.com

Kocourova Violet řekl(a)...

Uf, já makeup měla snad 2x v životě, občas si dám nějakej makeup v pudru co má máma v koupelně..ale obecně si myslím, že bych asi ani neuměla správně zvolit barvu..neumím si ani vybrat tvářenku :D jsem hrozná...

Katherine řekl(a)...

Přemýšlím o něm už nějakou dobu, ale bojím se odstínů. Tenhle se mi zdá celkem tmavý. No, uvidím. :)

http://borntobe-awesome.blogspot.com

Riki řekl(a)...

Děkuju za super recenzi, protože nad ním už delší dobou uvažuju ! :) Mám žlutý podton pleti, proto mi jen tak něco nesedí, například Dermacol, který prodává makeupy s růžový podtónem. :)

Kačí (Kass.enka) řekl(a)...

Make-up od téhle značky chci taky vyzkoušet. Ale jiný druh:)

gabbi řekl(a)...

tento make-up chci vyzkoušet už dlouho, zaujalo mě právě to, že většina látek je přírodního původu. jen doufám, že pro sebe najdu vhodný odstín, mám totiž hodně světlou pleť :/