6/25/2012

rêve de fraise

Nechápu, proč dávájí pozdě večer zprávy. Všude samé násilí, vraždy a smutek. A s tím většina lidí jde spát.Jak pak můžeme mít skvělý spánek? Vždyť spánek je ten čas, kdy si tělo a mysl odpočine, a vše se očisťuje. Většina lidí se budí nebo vůbec nemůže usnout. Moji prarodiče mají jako zaběhlou denní rutinu večerní zprávy. Přes to nejede vlak a nedej bože, aby nějaké zmeškali. Začíná to v 19h a končí o hodinu později, kdy se jednu tragédii dozvěděli po páté, ale na jiném kanálu.Nakonec se celý večer probouzejí ze strachu, že štěká pes, že nás někdo vykrade.A ráno si stěžují, že se nevyspali. Ano, je dobré vědět, co se děje ve Světě, ale podle mě s mírou. To,že budete mít pak celý večer špatný pocit a budete se bát nikomu neprospěje. Pouze to uškodí Vám. A proč se zaměřovat na tragédie, když je na Světe tolik radosti a lásky?!PS: miluji svou postel a svoje povlečení ( a ano, je to to samé a čerstvě vyprané povlečení-pro anonyma) 

5 komentářů:

Simone řekl(a)...

krásne sviečky :) Maliny by som si dala hneď!

Z řekl(a)...

Krásne fotky! :)

strayalley.blogspot.sk
GIVEAWAY

Klára řekl(a)...

No taky mi přijde, že ty zprávy jdou z extrému do extrému. Buď samé vraždy a násilí nebo pak veselá fenka co vychovala kačera...jinak moc hezké fotky a moc hezké povlečení.

K. řekl(a)...

A já miluju tvoje fotky!

Anonymní řekl(a)...

Ja vim, ze budu asi otravna, ale zamysli se nad tim pravopisem, vazne se to pak neda cist. Mam z tebe dojem, ze nechces, aby byl tvuj blog jen povrchni, tak svym uvaham dej trochu poadne formy, at nepusobi, jako by je napsalo dite z pate tridy zakladni skoly... Jinak bych rekla, ze nespavost je je obecnym problemem starsich lidi, zpravy za to asi uplne nemuzou ;-)