6/11/2012

slova s bezinkovou limonádou

Podle mě by každý člověk neměl zapomínat na maličkosti, které rozzáří. Nemusí to být nutně každý den nové oblečení. Přestanete se z toho postupem času radovat, někam to odhodíte do temného koutku a rázem  potřebujete zas něco nového. A takhle pořád dokola. Podle mě by se radosti měly střídat. Jak materiální, tak duševní a psychické. I to, že řeknete: jó, tohle se Ti povedlo. Komukoliv. I sobě. Že budete cítit vděčnost za vše co můžete. I za to co nemůžete, protože to je jen další skvělou překážkou před Vámi a Vám se díky tomu otevře další etapa. Není to krásné? Chápu, někdo si může myslet, jak naivní jsem... 
Vždy, když si koupím nějakou věc, tak si k ní dám nějaké přirovnání a nějakou spiritualitu. Aby se se mnou sžily. Stanou se totiž součástí mé fyzické části, ale chci aby podtrhovaly mou osobnost. Máte to taky tak?!
Proto mi většinou hodně dlouho trvá než se rozhodnu, zda si věc koupím.
(Kdo se mnou někdy byl nakupovat, tak ví :D)
Každý den si najděte maličkost, která Vám dodá energii. Která vnukne, že život není jen shon a stres. Hudba, meditace, knihy, (bezinková limonáda) :D
Já jsem si pro dnešní den dala VNÍMÁNÍ. Je to úžasná lidská činnost. A já jí miluji.

PS: Tímto bych také chtěla poděkovat Vám za krásné komentáře a maily, které mi píšete. To jsem pro mě velké maličkosti, které mi rozzáří den. A já doufám, že Vám to oplácím formou mého blogu. Že je jedním z těch mnoha maličkostí =)

3 komentáře:

Constance řekl(a)...

Hezký článek..:)

beautystylecosmetics.blogspot.com

Cant.be.perfect řekl(a)...

ty máš vždy zajímavé články :) je pravda, že člověk by ve všem měl hledat radost, i v těch částečně špatných věcech :)

http://touchtheflame.blogspot.cz/

Marie řekl(a)...

moc hezky jsi to napsala! naprosto souhlasím :-) a ano, Tvůj blog plný nádherných fotek je pro mě takovou maličkostí :-)