8/29/2012

DIAMOND SKIN SET INGLOT

Dnes tu mám pro vás další recenzi na Inglotí produkty! 
A recenze se nese v duchu ,,DIAMOND SKIN SET"
Make-up artist Barča vybrala produkty nejen pro mou pleť, ale hlavně také jako inspiraci pro vás- pro každodenní krásu. Z odstínů si jistě vyberete, protože Inglot jich má opravdu hodně, takže se nebojte, že zrovna pro vás nic mít nebudou...Budou! Vždy jsem měla problém sehnat dostačující makeup, pudr a vše ostatní v mé barvě. Většinou to dopadlo tak, že odstín stejně vypadal jinak. A vždy to prostě trochu bylo vidět.... A s tím, jaký typ a barvu produktů pro vás zvolit, Vám také Barča (nebo jiná usměvavá Inglotka) jistě poradí.
A protože jsem byla hodná a strávila jsem hodinu na černém křesle (červený koberec bohužel nebyl) :D, odešla jsem krásná jako nikdy předtím. Všechna zkrášlovadla jsem dostala do taštičky (trochu větší..) a poučena, jak se mám líčit jsem spokojeně odešla domů.
A teď se vrhneme na to, co jsem si v té taštičce přinesla.....


1. MAKEUP YSM

Příjemný a dobře krycí krémový podklad. Nanášení nedělá žádný problém a na kůži je velmi lehký a příjemný. Jakoby jste ani žádný makeup neměli...Používám ho již 14dní a vypotřebovaný je asi z 1/3.
Nanášet můžete štetečkem pro lepší ,,zapracování,, do pleti, ale postačíte si i s prsty =)
Balení: 30ml
Odstín: 49
Cena: 330,-





2. KOMPAKTNÍ PUDR

Abych řekla pravdu, tak pudr jsem vždy používala opravdu minimálně a ve své podstatě se v nich moc nevyznám. Vždy mi akorát zvýrazňovaly mou suchou pleť a chloupky, což tento ale nedělá. Sláva! Co jsem si také všimla, že příjemně zmatní pleť a zafixuje makeup, který vydrží déle. Na mé pleti přibližně 6 hodin. 
Jediné, co mi moc nevyhovuje, je balení, které je matné. Vše je na něm bohužel vidět a špatně se to dostává pryč. Ale pokud Vám ho někdo ukradne, jistě vypátráte totožnost zloducha díky otiskům prstů :D
Balení:  8g
Odstín: 41
Cena: 350,-


3. BRONZUJÍCÍ PUDR

Tak tímto produktem jsem uchvácena! Balení vypadá velmi luxusně a ty barvičky! Na tváři dodají jemný shimmer a  pěkně prozáří pokožku. Pěkně se s ním stínuje a prostě je to mé NUMBER 1!
A na opálené kůži je ještě hezčí...no tu já bohužel nemám...
Navíc můžete použít i jako stíny na oči =)
Balení: 10g
Odstín: 79
Cena: 450,-


4. KRYCÍ A ROZJASŇUJÍCÍ TYČINKA

Pokud máte kruhy pod očima, tak tato ,, propiska,, vám je vyzmizíkuje. Okolí očí rozzáří a váš pohled je hned svěží a vyspalý. Že nevěříte? Vyzkoušejte! =)
A pokud trpíte cvakací (cvak,cvak) mánií, tak budete  sedmém nebi!
Balení: 2,5 ml
Odstín: 54
Cena:  380,-


5. ŠTĚTEC NA TVÁŘENKU/BRONZER

Pokud umíte se štětci (na líčení) asi tak, jako já- naprostý štětcový analfabeth, tak se tohoto dlouhána nemusíte vůbec bát. Já se zprvu bála, bych ze sebe neudělala čmouhu sem a tam. Neudělala. Díky dlouhé rukojeti se dobře drží a i taková nemehla, jako jsem já s ním vykouzlí zázraky. Že by to byla kouzelná hůlka z Harryho Pottera? =)
Cena: 500,-


6. RTĚNKA

Jako Balzám na rtech. Jako ten nejsladší lesní plod. Jako třešnička na dortu v recenzi Inglot!
Balení: 1,8g
Odstín: 52
Cena: 270,-



Nakonec bych Vám chtěla ukázat reálné foto všech produktů na mém obličeji. Mám opravdu špatnou pleť, takže můžete vidět, jak makeup kryje a jak vše funguje. Nemám namalované oči, takže také můžete vidět, jak tyčinka rozzáří oko =)
Omluvte mé výrazy (nerada se fotím a samo-focení mi nejde) a nevytrhané obočí..  :D

Doufám, že se vám recenze líbila a třeba jste si i něco vybrali =) Takže pokud ješte nevíte, tak vše seženete v prodejně Inglot v obchodním centru Chodov Praha =)



7 komentářů:

Kačí (Kass.enka) řekl(a)...

Já nevim, mě ten inglot furt nějak neoslovil.

Unknown řekl(a)...

Máš to úžasně nafocené:)

stoker řekl(a)...

Dobrá recenzia a aj tá posledná GIFka sa mi dosť páči:)

http://stoker-dewy.blogspot.sk/

Anonymní řekl(a)...

Štětec mám, rozjasňovač taky (jen ne pruhovanej, ale čtverečkovanej), rtěnku taky a vše je super, jen s tou rozjasňovací tužkou jsem měla problémy, byla jsem na ní alergická - vrátila jsem jí :-(.

Vivi řekl(a)...

Vypadá to všechno maximálně lákavě. A ty vypadáš jako horkokrevná, divoká Italka, a ty vlasyyy! Krásná jsi!
Vivi

evie řekl(a)...

skoda, ze u nas nie je, kazdopadne krasne namalovana!

Bella řekl(a)...

Ten kompakt pudr nutně potřebuji :-)

Paris-London Giveaway