8/18/2012

SOUTĚŽ: GET THE LOOK

S makeup artist Inglot Barčou jsme pro Vás vymyslely tuto soutěž, kde si na vlastní kůži můžete vyzkoušet Vámi zvolený look a cítit se jako hvězda!
A abych to zbytečně nenatahovala, tak Vám hned řeknu o co všechno hrajeme.....=)

VÝHRA: 
 profesionální líčení s poradenstvím daného looku v rozsahu 1 hodiny + 3 fotky looku ( mnou vyfocené)


A JAK SOUTĚŽIT?
Napište nám (do komentářů), jaký typ make-upu/ looku je pro Vás největší výzvou a proč?
Napište nám na Vás kontakt-mail.
Sledujte můj blog prostřednictvým google účtu či přes FB.
Sledujte FB stránky Inglot cosmetics CZ

A VÝHRA MŮŽE BÝT VAŠE!

Soutěž trvá od 18.8. do 23.8.2012!
Výherce bude vybrán v následující dny a kontaktován mailem.
Nalíčení a focení se bude konat v těchto termínech: 29.8. 2012 či 30.8. 2012  ve 14 hod. 
v prodejně Inglot-Praha.  Popřípadě se můžeme domluvit na jiný termín =)

PŘÍJEMNÉ SOUTĚŽENÍ! =)


16 komentářů:

Reny řekl(a)...

Úžasná výhra! :)
Láká mě vzhled "femme fatale", v podstatě něco jako na obrázku. Mám pocit, že je to výrazné a přesto tak jednoduché a šik!
rstiborova@gmail.com

Anni řekl(a)...

Moc hezké :)
Upřímně řečeno, pro mě je stále největší výzvou denní líčení, které by bylo elegantní a jemné a kde by spolu všechno pěkně hrálo. Přesto že mi je 24 let, tyto základy mě minuly a pořád si vystačím jen s řasenkou a leskem na rty, ale nastupuji ddo nové práce a chtělo by to něco víc! :)
anna.repikova@gmail.com

Natálka řekl(a)...

pěkný nápad! já osobně bych se chtěla naučit nějaké výraznější večerní líčení, ve kterém bych ale nepůsobila příliš křiklavě (jsem světlá blondýna), ale které by přesto bylo hezky vidět :)

Unknown řekl(a)...

Super napad.Osobne mam rada vyrazne liceni a asi nej by bylo neco hodne hodne extravagantniho,barvy,trpyt,nalepovaci rasy.To je the best!

Anonymní řekl(a)...

Vzhledem k tomu, že jsem si naprosto zamilovala Ditu von Teese (a prý jí jsem i podobná), tak se už nespočet let líčím jako ona - tedy výrazné obočí, černé oční linky a červené rty. I tu její pihu pod oko si občas přimaluji:) Vzhledem k tomu, že mé běžné denní líčení je takto výrazné, je pro mě jakékoliv "nahé" líčení výzvou!
manavo@centrum.cz

Hráč řekl(a)...

Pro mě by bylo největší výzvou líčení do modra, protože jako blondýně mi všichni tvrdí, že modrá mi nesluší :)

babedev@gmail.com

LC. řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Nejvíce lákavé by pro mne bylo stát se pávem. Dokonalá zelená, tyrkysová, zlatá. Do řas vlepená peříčka. Zaměřeno na hypnotizující pohled.

Unknown řekl(a)...

Největší výzvou by pro mě byl look 50tých let - dokonalý účes, ani vlásek mimo formu, pečlivý a nevykřičený make-up - jenom tak, aby zdůraznil přirozenou krásu obličeje, výrazná ústa, široká sukně a celkově krásně ženský vzhled. To, že moje babička běžně spávala v křesle, aby si neponičila účes (v lepším případě v posteli, zato s tvrdými natáčkami na hlavě), mě fascinuje každým dnem :) Na to, že ještě stíhala obstarávat manžela a vodit 2 dcery do houslí, radši nemyslím, přináší mi to pochybnosti o mé vlastní existenci :D
prochazkova.ivana@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, bezva nápad, já strašně obdivuji zlatou éru hollyvoodu a tudíž bych si chtěla vyzkoušet nějaké líčení z této doby a la 20-30 léta, kdy měli holky perfektně orámované a namalované rty tmavou rudou rtěnkou ve tvaru srdíčka :)
tami2@centrum.cz

Unknown řekl(a)...

Skvělej nápad :)
Já miluju Francii a všechno francouzské, takže mě zaujalo líčení podle Francouzek a někdy bych si ho ráda vyzkoušela :)
a nebo ještě doll eyes, moc se mi líbí styl líčení Twiggy :)

Léa řekl(a)...

Výzvou je pro mě rozhodně výrazné líčení! Líčím se velmi přirozeně, nepoužívám červenou rtěnku ani výrazné barevné stíny.. Mám ráda jednoduchost ale už by mě taky někdo mohl naučit smooky eyes že jo?! :D
L-LV@seznam.cz

I. řekl(a)...

Velká večerní a líčení k tomu. Jsem jemný typ, každá kosmetičkami říká - moc se nemaluj...ale já bych někdy ráda výrazný make-up na večer!
iveta.mlejnska@gmail.com

Veronika řekl(a)...

Já bych chtěla vyzkoušet nějaké výraznější očí, protože se do práce skoro nelíčím. Najít nějaký ten kompromis, protože když se nalíčím já, přijde mi to přehnané, ale nikdo z okolí si toho málem ani nevšimne. :-)

veronika.86@hotmail.com

Markéta řekl(a)...

Jé to je hezká soutěž, škoda že jsem o tom nevěděla dříve

TheNewLifeBeginning řekl(a)...

Jeee, tohoto bych se tak rada zucastnila! Ale vzhledem k tomu, kde ziju, to asi nepujde :( Kazdopadne dekuju moc za krasny komentar! <3