11/24/2012

GIVEAWAY- BIO BACHOVKY


Přesně za měsíc nás čekají Vánoce, tak jsem si řekla, že na mém blogu budou o něco dříve =) A to je dobrá zpráva ,ne?! =)
A díky Bio Bachovkám, která zastupuje v České republice značku Les fleurs de Bach se můžete těšit na opravdu skvělý předvánoční dáreček!
A co pro to udělat? =)

  1. být pravidelným čtenářem mého blogu
  2. like YYblog a BioBachovky na FB (aby jste měli horké informace co nejdříve =))
  3. napsat komentář, co Vás momentálně trápí (komunikace, rozhodnost, smutek...) -cokoliv =)
  4. napsat Váš mail
  5. přát si, abych Vás vybrala =)
Výherce budu vybírat podle nejzajímavějšího komentáře já a následně Vám bude týmem Bio Bachovek namíchána essence přímo na míru =) Takže si nechte opravdu záležet =)
A do kdy máte čas? Giveaway potrvá do 5.12.2012

Moc se těším na Vaše komentáře! =)
Hezký večer a klidné sny!



27 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Přes gfc tě už nějakou dobu sleduji :) FB like x 2 :)
Nu, akutálně mne tak trošku trápí srdeční čakra, nerozhodnost a nevím, jak se k určitým věcem postavit. Jakékoliv uklidnění či naopak životní nakopnutí beru :)
lucietheshoesmaniac@gmail.com

justinaforfun@gmail.com řekl(a)...

Nemozem sa nezapojit, bachovky tuzim strasne vyskusat :)))
Co ma trapi? Povinnosti a z toho vznikajuci stres :/
justinaforfun@gmail.com

ervulenka řekl(a)...

ervulenka@seznam.cz
škola :(

Miška řekl(a)...

asi stres a s ním spojená únava :(
k.malatinova@gmail.com

Jeannette řekl(a)...

Nyní mě trápí nedostatek času a zdraví, podle mě to spolu souvisí..
wr55@centrum.cz

stranecka řekl(a)...

likes přidány....
přijde mi, že mě toho trápí hodně, ale když se trochu víc zamyslím, tak je to jasné. nevěřím si.... a to jsem si vždycky mysella, že ano. přitom moc nevěřím svým schopnostem a vůbec všemu, co dělám... to by ty kapky opravdu dokázaly změnit?
stranecka@centrum.cz

salome řekl(a)...

och...tak tad bachovkami už dlho premýšľam...ale nemôžem si ich momentálen dovoliť
mňa momentálne trápi pocit neschopnosti a nepotrebnosti, pretože si po vysokej nemôžem nájsť prácu a každý odo mňa očakáva, že sa s tým ľahko popasujem (vyštudovala som psychológiu), lenže ako sa vraví, že obuvníkové deti chodia bosé, tak je to asi nejako takto aj u mňa a takáto barlička by mi hádam pomohla sa nejako nakopnúť a nevzdávať to :-)

salome řekl(a)...

ešte som zabudla mail...semancova@gmail.com

kiki řekl(a)...

gfc a fb splněno :)
řekla bych že mám nejvíc problém sama se sebou, nanávidím na sobě hodně věcí co dělám, jak se chovám, co cítím, že nikomu nevěřím..a když se snažím změnit, výsledky toho snažení nejsou skoro vůbec vidět, asi se tedy snažím málo..dále pak klasické problémy v rodině, které mi na optimismu taky moc nepřidávají..no to bude asi vše :D
greenballx@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Ahoj tak aktuálne ma trápi asi škola a všetko okolo nej (monitor, atď...)
Ale takýto darček by ma určite povzbudil. Môj email: michaelafeciskaninova@gmail.com

Nataly řekl(a)...

ahoj :) všetko splnené.. a čo ma najviac trápy? začalo to keĎ sa objavila prvá vianočná reklama.. na jednej strane sa teším ako decko ale keĎ si uvedomím že moje skrine zívajú prázdnotou čo sa týka darčekov začína ma chytať ten predvianočný stres... furt si vravím že mám ešte čas ale poznám sa a tie darčeky budem kupovať 23.decembra :D taká potom tá klasika.. škola prijímačky monitor.. problemy v rodine a všetko to musím zvládať ja :D ach.. aká ironia.. veľmi mi teda pomáha moja lampička na esen. oleje :) to je vždy taký relax.. lenže keďže je toho stresu veľa potrebujem ďalšie zásoby :) veľmi si prajem vyhrať ;) ďakujem
nankapoh@gmail.com

Lucifrid řekl(a)...

Ja se priznam, ze bych nejradsi Bachovky pro maminku :). Na ty jeji migreny, spatny spanek, syndrom neklidnych nohou, celkove na uklidneni a zbaveni se veskerych stresu :). A trochu na odvahu a prilisnou starostlivost (ktera trapi jen ji, protoze se kvuli ostatnim trapi). A taky vetsi rozhodnot, je hodne vahaci, je Vaha jako vysita :).
lucifrid@lucifrid.com

Iv řekl(a)...

Přeji krásné odpoledne,
jsem moc ráda, že jsem narazila na Tvůj blog, je něčím tak kouzelný. Přistihla jsem se, že když projíždím Tvé příspěvky, mají na mě uklidňující dojem.
Tvoje soutěž je moc zajímavá...koho v dnešní době zajímají starosti ostatních? Málokoho...
Můj každý den je složený ze starostí, které se týkají rodiny, hledání práce, ale člověk se musí ke všemu postavit čelem a umět si udělat ze dne i krásné chvilky a užívat si života. Já se řídím svým oblíbeným mottem a ráda bych ho napsala i sem, aby ho viděly i ostatní čtenářky u kterých jsem četla, jaké problémy mají.
,,Největší štěstí je,
když člověk ví, proč je šťasten,,
Přeji všem štěstí v soutěži a Tobě mnoho úspěchů s blogováním.
S pozdravem
ifreharova@gmail.com

Unknown řekl(a)...

sleduji :)
te.vybiralova@seznam.cz
momentálně mě nejvíc trápí škola, jsem v prváku na výšce a stále jsem si na to ještě nezvykla.. zlatej gympl :/

Tin. řekl(a)...

Bio Bachovky tuzim velmi vyskusat! Hlavne ich kozmetiku, vone...:) Super, ze mas s nimi GA :)
Co ma trapi? asi nedostatok casu na tak mnoho napadov, povinnosti, zelani... Dik, ze sa pytatas :)
Maj sa pekne,
Tina

Droběnka řekl(a)...

Sleduji :-)
Co mě trápí? V poslední době asi stres nejspíš z práce a nechuť se bavit. Nejraději bych byla zalezlá doma obklopená jídlem a nevycházela...
drobenka46@seznam.cz

Barboriena řekl(a)...

Ahoj YELL,

mna trapi tak vela veciii ani neviem ci mam zacat:(.Ale tak zacnem tym ze si robim vodicsky kurz teoria konci a zaciname jazdit mala som dve jazdy...a totalne sa bojim soferovat volant drzim uplne tuho ...spojka je moj nepriatel..A ked ide oproti kamion modlim sa aby ma nahodou nezrazil je to hrozne to ma teraz asi najviac trapi lebo skusky sa den co den blizia som vystresovana totalne dalej ma trapi moj milovani priatel v poslednom case sa stale hadame koli hlupostiam a to ma ubija.Isto to poznas nezmyslene hadky ktore castokrat koncia rozchodom pre hluposti.A este jeden problemik alebo skor "PROBLÉM!"blizi sa moj menstruacny cyklus a na tvari sa mi vyhadzalo akne neviem co mam robit vyzeram ako bodkovaci panacik sa aj hanbim chodit medzi ludi pretoze makeup nie vzdy vsetko zakryje :(no nic s tym nenarobim musim sa s tim zmierit to je asi vsetko moje pocity a utrpenia ktore momentalne prezivam.Je pekne,ze si sa pytala.
A ospravedlnujem sa za pravopis ale nie kazdemu ide:)Ano modlim sa aby ta tieto moje zazitky aspon trosku zaujali vyhra by ma potesila:)Pa
Prajem pekny den
Baška
CARTOON-.-NETWORK@azet.sk

T. řekl(a)...

sleduji :)
Škola a stres..

terina97@seznam.cz
:)

Lucie M. řekl(a)...

Sleduji už dlouho. Na FB jako Lucie Martináková.
A co mě trápí? Nedostatek volného času na vlastní blog, furt pročítám ostatní :D
lucie.martinakova@email.cz

http://estrella-2012.blogspot.cz/

Meduňka-B řekl(a)...

ahoj, tvoje GA je moc krásná!
vše splňuji (na FB pod B. Pavelková)
medunkab@gmail.com
trápí mě úzkost a smutek a to jakože docela dost :(

přeju pěkný adventní čas.

Kate řekl(a)...

mě trápí škola, nevím na jakou střední. Také zdravotní problémy v naší rodině.
sleduji.
katerina.z.1998@seznam.cz

Mitsuuko de Ak řekl(a)...

podmínky splněny =)
Momentálně mě trápí prokrastinace (se zaměřením na školu =/) Takže dělám všechno možné, abych neměla čas se učit a přitom si uvědomuju, že to takhle vůbec nestihnu na zkoušky.
michaela.deakova@gmail.com

Unknown řekl(a)...

Mě třeba trápí to že ještě nejsou Vánoce (i když teda už brzo jo..) ale já už prostě CHCI jíst bramborovej salát s řízkem a vejít do pokoje kde je plno dárků, sledovat pohádky a být s rodinou! Aaaachjo ať už je to tady prosííím
christina.deneuve@gmail.com

Petra řekl(a)...

V poslední době mě nejvíc trápí škola, nikdy jsem si nemyslela že gymnázium bude tak těžké.
petamezlikova@seznam.cz

Gabča řekl(a)...

sleduju,sleduju ;)
trosku me trapi rodinne vztahy takhle pred vanoci,..babicka(s kterou bydlim) chce na stedry vecer pozvat otce s jeho pritelkyni (kterou nesnasim vlastne ani otce nemam zrovna v lasce,..oh jak neobvykle :D) tak doufam ze ji dojde ze na vanoce bychom mely byt s temi ktere milujeme a ne nekoho ze slusnosti pozvat...
gabisek123@seznam.cz
+na fb: Gabriela Čiháková

Katie řekl(a)...

Yell, tak to je skvělá giveaway, nechápu, jak jsem jí mohla přehlédnout (ještěže jsem si jí všimla včas, před jejím ukončením).

Co mě v poslední době trápí? Jsem v posledním ročníku studia na VŠ, takže mě trápí především starosti s dokončením studia. Jsem neustále ve stresu, jestli stihnu dopsat diplomovou práci, jestli zvládnu dokončit všechny všechny zkoušky v termínu, abych mohla jít ke státnicím. Potřebovala bych uklidnit, utěšit, že vše zvládnu, že vše bude v pohodě. Že se vše dá zvládnout bez stresu, s uvolněnou myslí, s příjemnými myšlenkami....A s tím uklidněním a navozením příjemných chvil při studiu by mi mohla pomoci Bio Bachovka namíchaná pro mou osobu:-) Pak by to určitě byly příjemné starosti a možná by mě i učení nakonec bavilo:)

mylifestyleblog@gmail.com

Měj se krásně, Yell, a přeji příjemné strávení vánočních i předvánočních chvil.

Lucie řekl(a)...

Poslední mě trápí má nerozhodnost, nulová motivace a také to, že se u mě stále víc projevuje flegmatičnost. Takovou se vůbec neznám :-(

lucie.cihakova@email.cz