11/20/2012

L´AMBRE



Dnes bych Vám ráda představila francouzskou společnost L'ambre, která nabízí nepřebernou škálu přírodní kosmetiky a parfémů. A protože ráda hledám nové a nové věci, tak jsem se vydala do sídla jejich společnosti v České republice a vypátrala, co se za touto společností skrývá =)

A jako pravé špionce mi nechyběl foťák a prázdná hlava na nové zápisky. Vše jsem důkladně zdokumentovala abych Vám na zlatém podnosu mohla přinést tu pravou atmosféru a informace.
Nejdříve se vrhneme na trochu té historie. Ne, nebojte....hodina dějepisu to nebude. Dějepis mi nikdy nešel, avšak miluji vše co dýchá historií. Jaká ironie. Ale zpátky k L´ambre!
Za dávných dob zasela tato společnost své první klíčky. Příjemnou historku si můžete příst ZDE na stránkách. A světlo světla získala v roce 1999 díky zakladateli, kterým je pan Pjotr Mongird. 


Hlavní filozofií celé společnosti je především důraz na individuální přístup ke klientovi a doporučení kouzelného produktu. A proto tyto produkty nezískáte v žádném obchodě. Takže pokud chcete získat francouzské mámení na Vaši pleť kontaktujte společnost L´ambre CZ  či si rovnou objednejte z e-shopu.
A vše za velmi příznivé ceny!
Z nabídky máte ze dvou značek:

  1.  Lambre- cenově dostupné ( např. lesk na rty 139,-)
  2. Madame Lambre- vyšší level (jak cenou,tak kvalitou) + mají rozkošné obaly ve stylu Arte Noveu

A teď bych se přesunula přímo k návštěvě království společnosti....
Jako první mě trkl do oka krásný interiér sídla. Vše je laděné do fialové a bílé barvy. Třešničku tomu dodává nádech provence stylu. Levandule a světlé barvy Vás naladí na takovou příjemnou notu, že nebudete chtít odejít. Jako já! Ze sortimentu mě především zaujala oku lahodící Madame Lambre. Po jejích boku jsem si připadala tak romanticky zasněná. I když to jsem vlastně pořád :D
Každý produkt nabízí velkou škálu barev,takže si na obličej můžete namalovat cokoliv se Vám zlíbí. Prosím, vše esteticky sladěné! Také se můžete pohýčkat pleťovou kosmetikou a parfémy. Dokonce i interiérovými parfémy a v neposlední řadě vonnými sáčky. Ani byste netušily, jak tahle mini věcička udělá velkou radost Vašim smyslovým orgánům =))


Vše se odehrávalo v milé společnosti paní majitelky. Byla velmi ochotná mi odpovědět na mé otázky. Jakmile se mi něco zachytne do hledáčku zajímavostí, tak jsem ukecaná a navrch házím nejpodivnější otázky :D Raději mi paní ,,zaplácla pusu dárečky. Dostala jsem spousty dárečků a malovátek,takže se můžete těšit i na recenzi =) A že bude dlouhá! A co jsem si odnesla se můžete podívat na fotce dole.


A na samotný závěr bych chtěla poděkovat českému zastoupení  L´ambre za tuto milou příležitost objevování nových věcí.
A doufám, že Vás, mé čtenářky článek bavil a třeba i obsah zaujal =)

2 komentáře:

tuttobene řekl(a)...

To naoko secesní balení je moc šik. Produky neznám, ale je pravda, že díky obalům, jsem zvědavá a určitě omrknu. Dík za tip:)

Unknown řekl(a)...

Každý z tvých článků mě zaujme fotografiemi! Články jsou dobré, ale fotografie jsou úžasné.. Vyjadřují kus té blogerské části osobnosti :))

(Y) Annie ♥