11/29/2012

MAGNIFIQUE

Konečně jsem si na blog udělala volno, protože poslední dny byly dost nabité. Tedy začínají být více a více. Za co jsem velmi ráda =) Tento post bude takový povídací, v podstatě o ničem :D 

  •  Konečně jsem se přehoupla z dekády pobíhání po pohovorech do dekády práce. Tedy zatím alespoň brigádně. Zatím =) 
  • mám novou schovku na zápalky, kterých není v zimních období nikdy dost. Super rozkošnou krabičku alá vintage styl s dětmi ve vaně =) So cute.
  • Včera jsem objevila po  namáhavém shonu po diáři, který trval asi měsíc TEN pravý.Mé požadavky byly poněkud skromné, i když na česká papírnictví asi ne. Stylový, přehledný, ani velká ani malý, v příjemné ceně. Ano, nacházela jsem diáře, které byly opravdu krásné, ale cena opravdu nikoli.  Nebo jsem pořád narážela na také, které měli na každém rohu. A já nerada chodím s davem :DNo a včera jsem narazila na tohoto růžového krasavce! Má super pevnou vazbu, jednodenní zápisky-pořád něco do diáře lepím a vykresluji se s písmenkama :D no a za 49,- je to prostě nádhera! Takže se už moc těším, jak budu mít krásný rok 2013 =)
  • Také už mám po 2 měsících úchytku na dvířkách u stolu a závěs na okně =) Takže bydlení je dokončeno! =)
  • Hledala jsem nějakého andělíčka do mé vánoční sbírky na parabet a našla! V Hornbachu za 15kč! :D Trochuteda vypadá jako jeptiška, ale vzadu má opravdu křídla!
  • Včera jsem vybílila H&Mko ve slevách =) A mám z úlovků radost.
  • No a v neposlední řadě mám radost z mandlového krému na ruce od L´occitane, která jsem dostala od ségry k svátku.

A to dnes vše. Tak trochu článek o samých materiálních věcech. Ano, vše musí být v rovnováze =)
A na úplný konec byl Vám chtěla říci, že mi velmi lichotí, s jakými trápeními se mi svěřujete, a ve velké většině s Vámi soucítím. Nejraději bych dala všem tu možnost mít essenci na míru. Bohužel to však není v mých silách, takže pro Vás chystám alespoň článek na super knížku =) Myslím, že se máte na co těšit! =)
Mějte se krásně!

5 komentářů:

Tin. řekl(a)...

Fajny diarik, ruzovy ako sa patri :) A velmi mile detailiky mas doma.
Tin

Anonymní řekl(a)...

odkud ten diář??

Klára řekl(a)...

Taky jsem sáhla po růžovém diáři, asi to bude romantický rok :D

Anonymní řekl(a)...

Ten diář vypadá skvěle! Odkud je? :)

Zdenis řekl(a)...

Odkud máš ten fešný diáář?:))