2/11/2013

5 TÝDNŮ

5 týdnů naprosté neaktivity. Myslím tím té blogové.  Až nemoc mi dopřála dostatek času na odpočinek i na napsání postu. I když málem se tak nestalo. Můj notebook je na pokraji smrti a už několikrát byl oživován. Teď bych řekla, že už má poslední dech. Takže toho musím rychle využít! :D
Od té doby, co jsem na blog psala posledně se toho dost změnilo. Nová práce, nová škola, nový kamarádi, 22 a život alá jedu nonstop. A chci žít nonstop! Opravdu se mám od začátku roku velmi dobře! Ovšem tělo potřebovalo pauzu....Skočil na mě bohužel bacil (což ve škole a školce plné dětí jde raz dva) a teď tu ležím již 5 den s angínou a antibiotiky. No a protože mé síly již také došly (prozatím), tak nechám toho kecání o ničem a vy si můžete prohlédnout nějaké random fotky, které jsem za tu dobu nafotila. Což na tak dlouhou dobu je na mou osobu velmi velmi málo.
Mějte se krásně!


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Taky jsem zrovna ležela, ale s chřipkou! :( Naštěstí už jsem skoro vyléčená - až na rýmu, ale té se nezbavím :D. Pěkný kousek látky na 1. fotce :)

refwer řekl(a)...

Tak snad se ti udělá lépe :))
Koukám, že tě focení taky baví :D Moc se mi líbí fotka s koněm, taky jsem podobnou chtěla udělat, jenom najít toho koně :D A sušenky, klasika :D:))

Marie řekl(a)...

huráá, už jsi nám chyběla! krásné fotky :-)) a dodatečně: všechno nejlepší!!!

Klára řekl(a)...

Wow, ty boty! A ten budík mám taky :)

Unknown řekl(a)...

omg these are my favourite jams forever! i love the brand so much that I will not buy any other brand of jams! lol
would you like to follow each other?
A
xx
http://epiquemoi.blogspot.com