10/06/2014

6.10.2014

Je pondělí večer a po celém dni v práci (v pozitivním slova smyslu) a večerním posezení s mou super kamarádkou přemýšlím...
I když lépe řečeno...relaxuji. Když bydlíte sama najednou zjišťujete jaké úžasné výhody to má.
Najednou Vám stačí takové maličkosti. Pro sebe samotnou. A je Vám fajn =). jako třeba jen zapálená svíčka a pocit, že si můžete vlastně dělat,co chcete.
Zpátky k úvodní myšlence, kterou jsem chtěla vlastně psát. (Hrozné, jak umím utíkat od tématu =)).
Chtěla jsem říct, že je až neskutečné, jak Vaše (nás všech...) myšlenky utváří náš svět. To jak vnímáme věci kolem sebe,to se nám zrcadlí. A jak můžeme hýbat věcmi v náš prospěch. Opravdu to funguje.
Pozoruji to už několik let. Procházíte i těmi špatnými stránkami a negacemi, to je jasné....Aby jste mohli pochopit =) Každý to jednou pochopí, když je na to připravený. Připraven k posunu a novým poznatkům.
Pokud budete však hledat chybu v jiných, nic si nepomůžete... Nehledejte chyby, hledejte krásu a radost. A to vám dá ještě víc radosti. A především hledejte v sobě a poznávejte svou duši. Jen vy máte zodpovědnost za to, jaký život právě žijete. Jaké momenty prožíváte. Jen vy to můžete změnit. A není to krásné? =) 
Já myslím, že to je sakra pozitivní! =)

Dobrou noc Všem =)
Y.


1. Fentimans pink limonade- pití dobrý,ale ta flaška je prostě boží :D Tu jsem musela mít =).
2. mé první já
3. W7 tvářenka+ bronzer....už ji mám na dně a mohu jen doporučit. Super =)
4. Kdo by nemiloval růže...
5. Koník z minulé soboty o které byl minulý článek.
6. Makronky z Julius Meinl...nejlepší co jsem jedla v Praze. Kam se hrabe Paul...
7. mé druhé já :D
8. oblíbené a měkoučké papučky

2 komentáře:

Kristine řekl(a)...

Jů, ty makrónky, ty bych si zrovna dala, vlastně ty bych si vždycky dala ;-) A chvilky strávené jen sama se sebou také miluji a užívám si je :-)

Karolína B. řekl(a)...

také považuji vlastní byt za něco k nezaplacení :) nejsem sama, ale s přítelem, každopádně bych neměnila - je to nádherná etapa života <3